קינוח כוסות קיצי - שברי עוגיות, מסקרפונה ופירות קיץ | השף הלבן

קינוח שכבות בכוסות של שברי עוגיות, מסקרפונה ופירות קיץ

קינוח זריז במיוחד בשכבות. את שכבת הפירות מכינים מפירות העונה

מאת: נעמה רן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח שכבות בכוסות של שברי עוגיות, מסקרפונה ופירות קיץ
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל10:

  • 2 כוסות שברי בישקוטים או ביסקוויטים או עוגיות חמאה או עוגה לבנה
  • 2 כוסות פירות העונה חתוכים לקוביות או פרוסים
לקרם:
  • 1 קופסה (250 גרם) גבינת מסקרפונה קולקשן בטמפרטורת החדר
  • 1/2 גביע שמנת חמוצה "תנובה"
  • 2 כפות דבש
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 שמנת מתוקה 38% "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים במעבד מזון או ידנית מסקרפונה, שמנת חמוצה, דבש ותמצית וניל. מקציפים שמנת מתוקה ומערבבים בתנועות קיפול עדינות עם קרם המסקרפונה. מעבירים לשקית זילוף (לא חייבים, נח יותר לעבודה).

  • 02.

    שמים בכל כוס הגשה 1/4 כוס בישקוטים מזלפים (או שמים בעזרת כף) קרם מסקרפונה ועורמים פירות. אם רוצים מזלפים עוד כפית דבש על הפירות.

הכנת? כאן מדרגים
(0)