מתכון קינוח קפוא | השף הלבן

קינוח קפוא

קינוח קפוא, מתכון קל לקינוח לסוף הארוחה במיוחד לילדים

מאת: רוני מור
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
קינוח קפוא

המרכיבים לתבנית חד פעמית ארוכה:

מצרכים:
  • 2 שמנת מתוקה (או לחילופין שמנת פרווה לשומרי כשרות)
  • 1 קופסת אננס חתוך בסירופ
  • כוס נקטר בטעם אננס
  • 1 כף קורנפלור
  • 2 כפות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף את השמנת והסוכר לקצף יציב, לקחת תבנית חד פעמית ארוכה ולרפד בניילון נצמד.

  • 02.

    לסדר את חתיכות האננס בצורה יפה, לצקת מעל את השמנת המוקצפת, לסדר גם מעל חתיכות אננס (חלקן ישקעו וזה בסדר) ולהכניס למקפיא לפחות ל-4 שעות.

  • 03.

    לחמם את הנקטר על להבה נמוכה ולהמיס פנימה את הקורנפלור כדי להסמיך אותו ואח"כ לצנן. ניתן לשפוך לתוך התבנית לפני ההקפאה ואז נוצרת דוגמאת שיש או לחילופין לאחר ההקפאה לשים על צלחת הגשה ולזלף את הרוטב מעל.

  • 04.

     

הכנת? כאן מדרגים
(70)