מתכון קורנפלקס מצופה שוקולד | השף הלבן

קורנפלקס מצופה שוקולד

קינוח מושלם שילדים אוהבים בכמה צעדים פשוטים

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קורנפלקס מצופה שוקולד

המרכיבים ל מנות 10:

  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות שוקולית "עלית"
  • 2 כפות חמאת בוטנים
  • 300 גרם קורנפלקס "תלמה"
  • 3/4 כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

     שמים במחבת את הדבש השוקולית וחמאת הבוטנים. מערבבים ומוסיפים את המים בהדרגה.

  • 02.

    לאחר שהתערובת מתחממת והדבש וחמאת בוטנים מתחילים להתרכך מוסיפים את הקורנפלקס ומערבבים. לאחר כדקה מורידים מן האש ומחלקים את הקורנפלקס למנג'טים.

  • 03.

    מכניסים למקפיא לשעתיים ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(30)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.