צ'יזקייק בייטס – עוגות מסקרפונה אישיות
עוגת הגבינה האהובה בגרסה אישית משודרגת! צ'יזקייק בייטס עם שדרוגים של ממרחים ותוספות שימשכו את תשומת הלב בחג. מתכון של רון יוחננוב מתוך חוברת שבועות

המרכיבים ל 20 יחידות:
- 150 גרם ביסקוויטים טחונים דק
- 100 גרם חמאת תנובה מומסת
- 3 ביצים
- 1 כוס (200 גרם) סוכר
- 2 גביעים (500 גרם) מסקרפונה "השף הלבן"
- 1 גביע (200 גרם) שמנת חמוצה 15% תנובה
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 כפות (20 גרם) קורנפלור
- 2 חישוקי אננס חתוכים ל-8 משולשים + 1 פסיפלורה טרייה + שבבי קוקוס
- 4 כפיות ריבת חלב + 4 גלילי ופל
- 4 כפיות ממרח שוקולד + 4 יחידות בייגלה מלוח
- 1/2 מכל (125 מ"ל) שמנת להקצפה מוקצפת לקצפת + 4 תותים
- 4 כפיות ממרח לוטוס + 4 שקדים מסוכרים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים את התנור ל-180 מעלות.
-
02.
להכנת הבסיס: מניחים בקערה את הביסקוויטים הטחונים והחמאה ומערבבים לתערובת אחידה. מחלקים את התערובת בעזרת כף בין השקעים של התבנית, משטחים על התחתית ומהדקים היטב.
-
03.
להכנת המלית: מניחים בקערה בינונית את כל המרכיבים וטורפים במטרפה לקבלת בלילה אחידה. יוצקים מעל הבסיסים את המלית בצורה אחידה, בעזרת כוס מדידה.
-
04.
אופים כ-20 דקות, עד שהמלית מתייצבת. מוציאים מהתנור ומניחים לצינון קל. לאחר מכן מעבירים למקרר ומניחים לצינון במשך כשעה לפחות.
טיימר מופעל
-
05.
מפזרים מעל העוגות האישיות את התוספות השונות לפי הטעם ומגישים לצד קצפת.
-
06.
בתאבון!