צ'ורוס טבעוני ללא גלוטן עם 3 מרכיבים - טעים וקל להכנה | השף הלבן

צ'ורוס טבעוני ללא גלוטן עם 3 מרכיבים

אנחנו אוהבים לקרוא לצ'ורוס האלה "צ'ורוס פריסטייל". למה? כי מכינים אותם בספונטניות, מ-3 מרכיבים ובצורה חופשית. והם אפילו טבעוניים וללא גלוטן!

מאת: נטע ליבנה
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
צילום: נטע ליבנה עיצוב: נטע ליבנה

המרכיבים ל 50 יחידות:

  • 4 בננות גדולות
  • 1 ו-½ כפיות קינמון
  • 1 כוס קורנפלור
  • להגשה: רוטב שוקולד

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים בסיר בינוני 1 ליטר שמן.

  • 02.

    מקלפים את הבננות ומניחים בקערה.

  • 03.

    מועכים את הבננות עם מזלג עד שמתקבל מרקם חלק.

  • 04.

    מוסיפים קינמון וקורנפלור ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה.

  • 05.

    מעבירים את העיסה לשקית זילוף או שקית זיפלוק.

  • 06.

    בזהירות - מזלפים מקלות לתוך השמן החם. 3-4 מקלות בכל פעם.

  • 07.

    מטגנים כשתי דקות מצד אחד, הופכים ומטגנים עוד דקה מהצד השני או עד שמזהיב.

  • 08.

    מגישים חם עם רוטב שוקולד ליד.

  • 09.

    בתאבון!

הידעת?

תופעת הטבעונות בהחלט גדלה בעשורים האחרונים והפכה לגורם לא מבוטל בעולם הקולינריה המודרני. בכל יום אנחנו נחשפים לעוד מנות מוכרות ואהובות שקיבלו גרסה טבעונית מקורית. המנה התורנית שקיבלה גרסה טבעונית מגיעה אלינו היישר מספרד, הלוא היא הצ׳ורוס. אנחנו אוהבים לקרוא לצ'ורוס האלה "צ'ורוס פריסטייל". למה? כי מכינים אותם בספונטניות, מ-3 מרכיבים ובצורה חופשית. והם אפילו טבעוניים וללא גלוטן!

הכנת? כאן מדרגים
(44)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.