מתכון פונדו פירות ושוקולד חם | השף הלבן

פונדו פירות ושוקולד חם

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים – טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד – העיקר שיהיה מתוק!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
פונדו פירות ושוקולד חם

המרכיבים ל6 סועדים:

  • 2 תפוחים קלופים מושרים 10 דקות במים עם כף מיץ לימון
  • סלסלת תותים ללא שורש חצויים
  • 3 בננות בשלות קלופות
  • תאנים מיובשות חתוכות ל-4
  • 4 משמשים מיובשים חצויים
  • 600 גרם שוקולד מריר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה 32% מסדרת השף הלבן של תנובה
  • 60 גרם חמאת תנובה
  • 5 כפות סוכר
  • 3 כפות שקדים מרוסקים
  • 3 כפות אגוזי מלך מרוסקים
  • 3 כפות סוכריות צבעוניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    את כל הפירות מסדרים על צלחת או פלטה גדולה.

  • 02.

    את שוקולד ממיסים בסיר שנמצא על גבי סיר קטן יותר שבו מים חמים מאוד (בן-מארי).

  • 03.

    מוסיפים את החמאה, הסוכר והשמנת וטורפים היטב לתערובת אחידה ומעט סמיכה.

  • 04.

    את תערובת השוקולד החם מעבירים לסיר פונדו מעל נר או להבת חימום ומגישים לצד הפירות.

  • 05.

    את השקדים, האגוזים והסוכריות מגישים כתוספות בקעריות לצד הפירות.

  • 06.

    הסועדים בוחרים לעצמם קובית פרי או שניים, טובלים בשוקולד החם ומיד טובלים באחת מהתוספות ובתאבון...

הכנת? כאן מדרגים
(89)