מתכון סוכריות שוקולד | השף הלבן

סוכריות שוקולד

סוכריות שוקולד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סוכריות שוקולד

המרכיבים ל 6 מנותתבנית שקעים:

גרסה מספר 1:
  • שוקולד מריר
גרסה מספר 2:
  • שוקולד מריר
  • שוקולד חלב
  • שוקולד לבן
  • תבנית שקעים לקרח (בצורות)
  • או תבנית שקעים מסיליקון

הוראות הכנה:

  • 01.

    גרסה מספר 1:

  • 02.

    ממיסים את השוקולד המריר באמבט אדים. מערבבים תוך כדי.

  • 03.

    ניתן להוסיף פירות מסוכרים לשוקולד.

  • 04.

    שמים בתבנית השקעים סוכריות צבעוניות.

  • 05.

    שמים את השוקולד בשקעים שבתבנית לא עד סופם ממש ומחליקים, מומלץ להוסיף גם כאן סוכריות צבעוניות וגם בצדדי השקע.

  • 06.

    מחכים עד שהשוקולד לא יהיה חם יותר, ממש טיפה זמן, לא יותר מדי!

  • 07.

    מכניסים למקרר ללילה. מוציאים והופכים את התבנית וטופחים על השקעים כך שמעדני הסוכריות האלו יצאו.

  • 08.

    משפדים.

  • 09.

    אוכלים כשזה קר. גרסה מספר 2: אותו הדבר רק ששמים את כל סוגי השוקולדים להמסה.

הכנת? כאן מדרגים
(107)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.