מתכון מרציפן צבעוני מעוצב | השף הלבן

מרציפן צבעוני מעוצב

מרציפן צבעוני מעוצב, קינוח אישי וממכר.

מאת: עורך השף הלבן
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מרציפן צבעוני מעוצב

המרכיבים ל 3:

  • 250 גרם אבקת סוכר
  • 500 גרם שקדים קלופים מולבנים (להשיג ברשתות השיווק)
  • 2-3 צבעי מאכל שרוצים, לא חובה
  • לימון
  • מי ורדים, לא חובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    אם לא מצאתם שקדים קלופים ניתן להשתמש בשקדים עם הקליפה: מעבירים את השקדים לקערה ומעל יוצקים מים רותחים. לאחר 3 דקות מחליפים את המים במים רותחים טריים ומשרים ל-5 דקות. מקררים במים קרים -הקליפה מתרככת וקולפים ללא בעיה. מייבשים היטב לפני השימוש.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    במעבד מזון טוחנים את השקדים הקלופים לאבקה. תוך כדי הטחינה עוצרים, מורידים עם כף את השקדים מהדפנות וממשיכים לטחון.

  • 03.

    מוסיפים את אבקת הסוכר, כפית מיץ הלימון ו-3 טיפות מי ורדים. ומערבבים לאחידות.

  • 04.

    מחלקים את המרציפן שנוצר ל2-3 חלקים, כל חלק יצבע בצבע מאכל אחר.

  • 05.

    מוסיפים מעט מצבע המאכל ומערבבים עם היד לצביעת המרציפן.

  • 06.

    מוציאים לשיש ויוצרים כדורים קטנים, מפסלים לצורות או פשוט פוחסים למטבעות .

הכנת? כאן מדרגים
(83)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.