מרציפן צבעוני מעוצב
מרציפן צבעוני מעוצב, קינוח אישי וממכר.

המרכיבים ל 3:
- 250 גרם אבקת סוכר
- 500 גרם שקדים קלופים מולבנים (להשיג ברשתות השיווק)
- 2-3 צבעי מאכל שרוצים, לא חובה
- לימון
- מי ורדים, לא חובה
הוראות הכנה:
-
01.
אם לא מצאתם שקדים קלופים ניתן להשתמש בשקדים עם הקליפה: מעבירים את השקדים לקערה ומעל יוצקים מים רותחים. לאחר 3 דקות מחליפים את המים במים רותחים טריים ומשרים ל-5 דקות. מקררים במים קרים -הקליפה מתרככת וקולפים ללא בעיה. מייבשים היטב לפני השימוש.
טיימר מופעל
-
02.
במעבד מזון טוחנים את השקדים הקלופים לאבקה. תוך כדי הטחינה עוצרים, מורידים עם כף את השקדים מהדפנות וממשיכים לטחון.
-
03.
מוסיפים את אבקת הסוכר, כפית מיץ הלימון ו-3 טיפות מי ורדים. ומערבבים לאחידות.
-
04.
מחלקים את המרציפן שנוצר ל2-3 חלקים, כל חלק יצבע בצבע מאכל אחר.
-
05.
מוסיפים מעט מצבע המאכל ומערבבים עם היד לצביעת המרציפן.
-
06.
מוציאים לשיש ויוצרים כדורים קטנים, מפסלים לצורות או פשוט פוחסים למטבעות .