מקצפת קפואה בטעם מנגו
מתכון למנה אחרונה קלילה המשלבת בין קצפת מתוקה לחמצמצות המנגו, קינוח נהדר וקלה להכנה לימי קיץ חמים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 6 מנות:
- מיכל שמנת מתוקה להקצפה
- 1/2 תרכיז קפוא בטעם מנגו, מופשר
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים על מהירות גבוה את קצפת הריץ' לקצף אוורירי, מוסיפים בתנועת קיפול את תרכיז המנגו עד שמתקבלת תערובת אחידה.
-
02.
מעבירים לתבנית סיליקון מעוצבת או לתבניות סיליקון ומעבירים למקפיא עד שהמקפא מתייצב באופן מלא.
הכנת? כאן מדרגים