מתכון כדורי שוקולד של יהלי | השף הלבן

כדורי שוקולד של יהלי

כדורי שוקולד לנשנוש מתקתק בין ארוחות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
כדורי שוקולד של יהלי

המרכיבים ל30 מנות:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
  • 300 גרם ביסקוויטים פתי בר מרוסקים ( פס אחד של 250 גרם ועוד 7 ביסקוויטים)
  • סוכריות צבעוניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכניסים את הביסקוויטים למעבד מזון ומרסקים. מעבירים את הפירורים לקערה נקיה. 

  • 02.

    לקערה נפרדת מכניסים את השוקולד השבור לקוביות.

  • 03.

     בסיר קטן או קלחת מוזגים את השמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה, שופכים את השמנת על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים במטרפה עד לקבלת שוקולד מבריק.

  • 04.

    מוזגים את תערובת השוקולד (גנאש) על פירורי הביסקוויטים ולערבב היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.

  • 05.

    מרטיבים  את הידיים וקורצים עיגולים מתערובת השוקולד, מגלגלים לכדורים וטובלים אותם בסוכריות צבעוניות (אפשר לבחור בכמה סוגים של קישוט: כמו סוכריות צבעוניות , פתיתי קוקוס, פתיתי שוקולד ואפילו להמיס מעט שוקולד ולזלף מעל).  

הכנת? כאן מדרגים
(26)