כדורי שוקולד של יהלי
כדורי שוקולד לנשנוש מתקתק בין ארוחות
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל30 מנות:
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
- 300 גרם ביסקוויטים פתי בר מרוסקים ( פס אחד של 250 גרם ועוד 7 ביסקוויטים)
- סוכריות צבעוניות
הוראות הכנה:
-
01.
מכניסים את הביסקוויטים למעבד מזון ומרסקים. מעבירים את הפירורים לקערה נקיה.
-
02.
לקערה נפרדת מכניסים את השוקולד השבור לקוביות.
-
03.
בסיר קטן או קלחת מוזגים את השמנת מתוקה ומביאים לסף רתיחה, שופכים את השמנת על השוקולד, ממתינים כדקה ומערבבים במטרפה עד לקבלת שוקולד מבריק.
-
04.
מוזגים את תערובת השוקולד (גנאש) על פירורי הביסקוויטים ולערבב היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ולהכניס למקרר לחצי שעה.
-
05.
מרטיבים את הידיים וקורצים עיגולים מתערובת השוקולד, מגלגלים לכדורים וטובלים אותם בסוכריות צבעוניות (אפשר לבחור בכמה סוגים של קישוט: כמו סוכריות צבעוניות , פתיתי קוקוס, פתיתי שוקולד ואפילו להמיס מעט שוקולד ולזלף מעל).
הכנת? כאן מדרגים