מתכון גלידת מקופלת | השף הלבן

גלידת מקופלת

גלידה ביתית עם שוקולד מקופלת, קינוי שילדים אוהבים במיוחד וכן קל להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת מקופלת

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 3 כוסות חלב 3%
  • 1 כוס שמנת מתוקה
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 1 כוס סוכר
  • שוקולד מקופלת לבן/שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבביםאת כל המרכיבים, מלבד השמנת והמקופלות.

  • 02.

    מפוררים את שוקולד המקופלת לחתיכות, מוסיפים לתערובת וממשיכים לערבב. מוסיפים לתערובתאת השמנת וממשיכים לערבב.

  • 03.

    מכניסים את התערובת לתבנית שטוחה ומניחים במקפיא.

  • 04.

    כשהתערובת מתחילה לקפוא בצדדים, בערך 3-2 ס"מ בכל צד, מערבבים אותה שוב, מחזירים לתבנית, משטחים אותה ומחזירים למקפיא.

  • 05.

    אחרי 4-3 שעות במקפיא הגלידה מוכנה.

הכנת? כאן מדרגים
(117)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.