מתכון גלידת מלון | השף הלבן

גלידת מלון

גלידת פירות בהכנה ביתית, מתכון מתוק ולא משמין

מאת: דפנה גרינברג
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת מלון

המרכיבים ל 7 מנות:

  • 1מלון בינוני
  • 75 גרם סוכר
  • 2 חלמונים
  • 200 מ"ל חלב
  • 150 מ"ל שמנת לקצפת
  • 1 כף מיץ לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את החלמונים, את החלב ואת הסוכר ומחממים אותם על אש בינונית עד לקבלת קרם סמיך כמו תערובת לפנקייק. מצננים.

  • 02.

    מנקים את המלון מקליפה ומגרעינים, חותכים אותו לקוביות והופכים אותו לעיסה עדינה בבלנדר. מוסיפים כף מיץ לימון.

  • 03.

    מקציפים את השמנת ומערבבים אותה עם עיסת המלון ועם הקרם.מכניסים למקפיא. טיפ: כל 2-3 שעות מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומערבבים בעזרת מיקסר. נקבל גלידה הומוגנית, קרמית יותר וללא חתיכות קרח.

  • 04.

    להגשה: ניתן לקשט בחתיכות פיסטוק או אגוזי מלך.

הכנת? כאן מדרגים
(172)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.