גלידת וניל-קוקוס-סילאן
מתכון קל להכנה המציע שדרוג לגלידת וניל קנויה בתוספת: סילאן, קוקוס, יוגורט ופירות
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 5 מנות:
- 1-1.2 ק"ג גלידת וניל או וניל עם שוקולד, מופשרת מעט
- 2 כוסות גרנולה
- חצי כוס פתיתי קוקוס
- 1 גביע יוגורט יופלה
- 5 כפות סילאן
- חצי כוס שמנת לבישול 10% של השף הלבן
לקישוט:
- פירות יער או קיווי או אפרסקים בסירופ
- אגוזים קצוצים ומסוכרים
הוראות הכנה:
-
01.
לשים בכלי רחב את הגלידה, הגרנולה והקוקוס ולערבב.
-
02.
להחזיר לאריזת הגלידה ולישמור בהקפאה עד להגשה.
-
03.
לערבב יוגורט, סילאן ושמנת.
-
04.
בהגשה ממלאים כלי הגשה אישי בגלידה ומעליו את תערובת הסילאן.
-
05.
מקשטים בפרי לבחירתכם ומפזרים אגוזים קצוצים מסוכרים.
הכנת? כאן מדרגים