גלידת בננה וקפה בציפוי טופי ופקאן
מתכון להכנת גלידת שמנת-בננות-קפה ביתית עשירה וקלה להכנה, בציפוי בטעם ייחודי
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
לגלידה:
- 4 בננות בשלות קפואות
- 3 כפיות פולי קקאו גרוסים
- 3 כפיות אבקת קקאו
- 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32% השף הלבן
- 1 גביע יוגורט יופלה דיאט תות בננה 0%
לציפוי:
- 1/4 כוס סוכר
- חצי כוס שמנת מתוקה32% מסדרת השף הלבן
- חצי כוס פקאן קצוצים
הוראות הכנה:
-
01.
להקציף את השמנת.
-
02.
לטחון לתערובת את הבננות ופולי הקפה במעבד מזון עד למרקם קציפתי.
-
03.
להוסיף לשמנת המוקצפת את התערובת, גביע היוגורט, והקקאו.
-
04.
לצקת לתבניות אישיות ולהכניס למקפיא ללילה בטרם הוספת הציפוי.
-
05.
הכנת הציפוי:להמיס את הסוכר על האש עד ליצירת קרמל בהיר,להוסיף את האגוזים והשמנת ולבשל כדקה.
-
06.
מקררים ומצפים את תבניות הגלידה הקפואה. מחזירים למקפיא לכמה שעות להתייצבות.
הכנת? כאן מדרגים