מתכון גלידת בננה וקפה בציפוי טופי ופקאן | השף הלבן

גלידת בננה וקפה בציפוי טופי ופקאן

מתכון להכנת גלידת שמנת-בננות-קפה ביתית עשירה וקלה להכנה, בציפוי בטעם ייחודי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת בננה וקפה בציפוי טופי ופקאן

המרכיבים ל 4 מנות:

לגלידה:
  • 4 בננות בשלות קפואות
  • 3 כפיות פולי קקאו גרוסים
  • 3 כפיות אבקת קקאו
  • 1 מיכל שמנת מתוקה להקצפה 32% השף הלבן
  • 1 גביע יוגורט יופלה דיאט תות בננה 0%
לציפוי:
  • 1/4 כוס סוכר
  • חצי כוס שמנת מתוקה32% מסדרת השף הלבן
  • חצי כוס פקאן קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף את השמנת.

  • 02.

    לטחון לתערובת את הבננות ופולי הקפה במעבד מזון עד למרקם קציפתי.

  • 03.

    להוסיף לשמנת המוקצפת את התערובת, גביע היוגורט, והקקאו.

  • 04.

    לצקת לתבניות אישיות ולהכניס למקפיא ללילה בטרם הוספת הציפוי.

  • 05.

    הכנת הציפוי:להמיס את הסוכר על האש עד ליצירת קרמל בהיר,להוסיף את האגוזים והשמנת ולבשל כדקה.

  • 06.

    מקררים ומצפים את תבניות הגלידה הקפואה. מחזירים למקפיא לכמה שעות להתייצבות.

הכנת? כאן מדרגים
(49)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.