מתכון לגלידת וניל עם דובדבנים ושוקולד | השף הלבן

גלידה וניל, דובדבנים ושוקולד

מתכון מהיר וקל לגלידה ביתית מפנקת, מלאה בשבבי שוקולד ודובדבנים. קל להכין בזכות השימוש בשמנת להקצפה

מאת: אריאל בן חמו
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת וניל עם דובדבנים ושוקולד
צילום: אריאל בן חמו עיצוב: אריאל בן חמו

המרכיבים ל תבנית גלידה:

  • 2 מכלים (500 מ"ל) שמנת להקצפה "השף הלבן"
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/4 כוס קרם קוקוס
  • 100 גרם שוקולד מריר קצוץ גס
  • כוס דובדבנים טריים - חצויים ומגולענים
גודל תבנית: תבנית אינגליש קייק

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת תפוחה ויציבה.

  • 02.

    מוסיפים את קרם הקוקוס ותמצית הווניל ובעזרת לקקן מערבבים בעדינות לאיחוד.

  • 03.

    מוסיפים את השוקולד ומערבבים מעט רק לפיזור השוקולד.

  • 04.

    מעבירים לתבנית אינגליש קייק, ומפזרים חצי מהדובדבנים ומערבבים אותם לתוך הקצפת.

  • 05.

    מפזרים את החצי השני של הדובדבנים מלמעלה.

  • 06.

    מעבירים את הכלי למקפיא לכ–4 שעות או עד להקפאה מלאה. מגישים קפוא ושומרים במקרר. 

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.