מתכון גלידה ביתית קלה להכנה | השף הלבן

גלידה ביתית קלה להכנה

מתכון פשוט להכנת גלידה ביתית טעימה ופשוטה שכל אחד יכול להכין. אחרי ההקפאה תוכלו להגיש עם סירופ שוקולד מעל שישדרג את הקינוח שלכם

מאת: חן מדמוני
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידה ביתית קלה להכנה

המרכיבים ל מנות 8:

  • 2 ביצים
  • 250 גרם קצפת צמחית
  • 5 כפות קקאו
  • 3 כפות סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

     מפרידים את הביצים. שמים את החלבונים בקערה להקצפה ואת החלמונים בקערית.

  • 02.

     מקציפים את הקצפת הצמחית בקערת הקצפה אחת עד שנוצרת קצפת רכה.

  • 03.

     מוסיפים בהדרגה את הקקאו הממותק וממשיכים להקציף עד שנוצרת קצפת שוקולד יציבה.

  • 04.

     מקציפים את החלבונים בקערת הקצפה שנייה עד שנוצר קצף רך. מוסיפים לאט את הסוכר וממשיכים להקציף עד שהקצף יציב.

  • 05.

    מערבבים את החלמונים עם הוניל. מוסיפים לקצפת, כף אחרי כף, ובוחשים בעדינות בכף גדולה או מרית גומי.

  • 06.

     מוסיפים לתערובת גם את הקצף ובוחשים בקלות ובעדינות.

  • 07.

     מעבירים לתבניות הקפאה ומכסים היטב בנייר פרגמנט.

  • 08.

     מקפיאים לכמה שעות. חותכים לקוביות או יוצרים כדורים בכף מיוחדת. מגישים בקעריות קטנות ויוצקים על הגלידה סירופ שוקולד.  

הכנת? כאן מדרגים
(93)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.