מתכון עוגיות קורנפלקס | השף הלבן

עוגיות קורנפלקס

מתכון קייצי שישמח את הילדים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות קורנפלקס

המרכיבים ל4 מנות /קערה גדולה:

  • 3 כוסות קורנפלקס (רגיל, בלי סוכר ובלי תוספות)
  • חצי כוס שמנת עמידה לקצפת 38% מסדרת "השף הלבן"
  • 200 גרם שוקולד מריר או חלב (2 חפיסות)
  • 3 כפות שוקולד אגוזים למריחה
  • קורט מלח
קערה גדולה, סיר בינוני, כף עץ, גביעי נייר, כפית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מועכים מעט את הקורנפלקס

  • 02.

    שוברים את השוקולד לקוביות

  • 03.

    שמים בסיר את השמנת, מחממים, מביאים לרתיחה ומכבים מיד את האש.

  • 04.

    מוסיפים את קוביות השוקולד לשמנת החמה ובוחשים עד שה שהשוקולד נמס לגמרי

  • 05.

    מוסיפים שוקולד אגוזים למריחה ומעט מלח ובוחשבים היטב

  • 06.

    מוסיפים את הקורנפלקס ובוחשים בעדינות.

  • 07.

    יוצקים את העיסה לגביעי נייר – בערך כמות של שתי כפיות בכל גביע.

  • 08.

    מכניסים למקרר לחצי שעה לפחות, לפני שאוכלים. את העוגיות שנותרו מכניסים לקופסה, סוגרים היטב ושומרים במקרר, בייחוד בקיץ (רצוי גם בחורף).

הכנת? כאן מדרגים
(411)