מתכון עוגיות פלמייר | השף הלבן

עוגיות פלמייר

שני מצרכים וכמה דקות עבודה והעוגיות מוכנות

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות פלמייר
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל כ-40 יחידות:

  • 1 יחידה (600 גרם) בצק עלים חמאה של "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל האריזה.
  • ½ כוס סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    ~~אופן הכנה:

  • 02.

    חממים תנור ל-230 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפיה.

  • 03.

    מגלגלים את גליל הבצק המופשר ליריעה. מפזרים את הסוכר על הבצק לכיסוי ומרדדים כך שהסוכר יידבק לבצק.

  • 04.

    מגלגלים את הבצק לגליל מהודק כלפי המרכז ואז מגלגלים מהצד השני. מעבירים את הגליל לצינון במקפיא ל-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 05.

    פורסים את הגליל לפרוסות בעובי 8 מ"מ ומניחים את הפרוסות בתבנית כשצידן החתוך פונה כלפי מעלה ויש בינהן רווח יקפי של כ-2 ס"מ.

  • 06.

    מפזרים מעט סוכר מעל שבלולי הבצק ואופים בתנור עד להזהבה, כ- 8-10 דקות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 07.

    בעזרת מרית, הופכים את העוגיות ומחזירים לתנור, לאפיה נוספת, עד שהעוגיות זהובות ופריכות, כ- 2-4 דקות. מעבירים לרשת לצינון לפני שמאחסנים בכלי אטום.

    טיימר מופעל
    00:04:00
הכנת? כאן מדרגים
(824)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.