חיתוכיות טופי שוקולד
אל תוותרו על אחד המתכונים המתוקים! קינוח שכבות טעים המשלב שוקולד וטופי על בסיס עוגייה פריכה

המרכיבים ל 20 / תבנית 30X20 ס"מ:
- 1 חבילת בצק פריך למאפים מתוקים של מעדנות ,מופשר
- 1 צנצנת ריבת חלב
- 200 גרם שוקולד מריר (מינימום 70% מוצקי קקאו)
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בראוניז בגודל 30X20 ס"מ בנייר אפייה.
-
03.
מגלגלים את הבצק וחותכים לריבוע בגודל בסיס התבנית. מניחים בתבנית ובעזרת מזלג דוקרים את פני הבצק על מנת שלא יתרומם במהלך האפייה. אופים עד להזהבה, כ-20 דקות. מניחים להתקרר.
טיימר מופעל
-
04.
יוצקים את ריבת החלב על הבצק הפריך ובעזרת מרית מורחים לשכבה אחידה. מניחים במקרר עד ששכבת הטופי מתקשה.
-
05.
ממיסים את השוקולד בקערה מעל סיר עם מים רותחים (ואפשר גם במיקרוגל). יוצקים מעל הטופי ובעזרת מרית מורחים לשכבה אחידה. מניחים לצינון במקרר.
-
06.
כשהשוקולד התקשה פורסים לריבועים ושומרים בכלי אטום במקרר.