מתכון עוגת שוקולד פרווה בציפוי שוקולד | השף הלבן

עוגת שוקולד פרווה בציפוי שוקולד

עוגת שוקולד מהירה להכנה, פשוטה וכיפית

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד פרווה בציפוי שוקולד

המרכיבים ל12 מנות:

  • 3 כוסות קמח
  • 4 ביצים
  • 1 כוס שמן
  • 1/2 כוס קקאו
  • 1/2 כוס שוקולית
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כוסות מים פושרים (מורתחים ומקוררים)
  • כוס וחצי סוכר
לציפוי:
  • 50 גרם מרגרינה
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/4 כוס קקאו
  • 1/4 כוס מים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים היטב את כל חומרי העוגה.

  • 02.

    אופים בתנור שחומם מראש על חום בינוני במשך 25 דקות (בודקים עם קיסם, אם הוא יוצא יבש ניתן להוציא את העוגה).

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

    לציפוי: שמים את חומרי הציפוי בסיר קטן באש קטנה, ולאחר שהעוגה התקררה מצפים אותה בבלילת השוקולד. לאחר מכן מפזרים סוכריות צבעוניות.למתכון עוגת שוקולד פרווה נוסף של השף הלבן >> 

הכנת? כאן מדרגים
(2152)