עוגת שוקולד פרווה בציפוי שוקולד
עוגת שוקולד מהירה להכנה, פשוטה וכיפית
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- 3 כוסות קמח
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- 1/2 כוס קקאו
- 1/2 כוס שוקולית
- 1 שקית אבקת אפייה
- 2 כוסות מים פושרים (מורתחים ומקוררים)
- כוס וחצי סוכר
לציפוי:
- 50 גרם מרגרינה
- 1/2 כוס סוכר
- 1/4 כוס קקאו
- 1/4 כוס מים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים היטב את כל חומרי העוגה.
-
02.
אופים בתנור שחומם מראש על חום בינוני במשך 25 דקות (בודקים עם קיסם, אם הוא יוצא יבש ניתן להוציא את העוגה).
טיימר מופעל
-
03.
לציפוי: שמים את חומרי הציפוי בסיר קטן באש קטנה, ולאחר שהעוגה התקררה מצפים אותה בבלילת השוקולד. לאחר מכן מפזרים סוכריות צבעוניות.למתכון עוגת שוקולד פרווה נוסף של השף הלבן >>
הכנת? כאן מדרגים