טורט שוקולד – מתכון לעוגת שוקולד
טורט שוקולד שיגנוב את ההצגה
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							60 דק
							זמן הכנה
						
					
							בינונית
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 20 בערך:
- 6 ביצים
 - 200 גרם סוכר
 - קורט מלח
 - 75 גרם קקאו
 - 60 גרם קמח
 - כפית גדושה אבקת אפיה [או חצי כפית סודה לשתיה]
 
									סירופ:
								
															- 1/2 כוס סוכר
 - 3/4 כוס מים
 - 1/2 כוס ברנדי
 
									להרתיח במיקרו מים + סוכר ולהוסיף את הברנדי
								
															
									קצפת:
								
															- להקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה
 - 3 כפות סוכר
 - 2 כפות אינסטנט פודינג
 
									לבשל במחבת:
								
															- דובדבנים משומרים מסוננים
 - 3 כפות סוכר
 - 2 כפות ריבת תות שדה [ביתית]
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
להקציף במשך 7-6 דקות את הביצים השלמות עם המלח והסוכר, מתקבלת קציפה בהירה מאוד.
טיימר מופעל
 - 
								02.
								
לנפות קקאו, קמח ואבקת אפיה ,להוסיף לקצף בזהירות, בתנועות קיפול-עד שהיבשים נבלעים לגמרי.
 - 
								03.
								
לחלק את הבלילה ל-2 או 3 תבניות משומנות ולאפות בתנור עם טורבו עד שקיסם יוצא יבש. ב-3 תבניות ,בחום של 165 מעלות עם טורבו. לוקח בערך 15-13 דקות.
טיימר מופעל
 - 
								04.
								
לצנן את העוגות.
 - 
								05.
								
הרכבת העוגה:
 - 
								06.
								
להניח חצי מהעוגה בצלחת הגשה,להרטיב בסירוף,למרוח קצפת,לפזר דובדבנים כולל הרוטב שנוצר במחבת,לכסות עם חצי העוגה הנוסף,להרטיב בסירוף וכו׳.
 - 
								07.
								
לקשט בשוקולד מריר מגורר ובדובדבנים מסוכרים
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

