טורט שוקולד – מתכון לעוגת שוקולד | השף הלבן

טורט שוקולד – מתכון לעוגת שוקולד

טורט שוקולד שיגנוב את ההצגה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
טורט שוקולד – מתכון לעוגת שוקולד

המרכיבים ל 20 בערך:

  • 6 ביצים
  • 200 גרם סוכר
  • קורט מלח
  • 75 גרם קקאו
  • 60 גרם קמח
  • כפית גדושה אבקת אפיה [או חצי כפית סודה לשתיה]
סירופ:
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3/4 כוס מים
  • 1/2 כוס ברנדי
להרתיח במיקרו מים + סוכר ולהוסיף את הברנדי
קצפת:
  • להקציף 2 מיכלי שמנת מתוקה
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות אינסטנט פודינג
לבשל במחבת:
  • דובדבנים משומרים מסוננים
  • 3 כפות סוכר
  • 2 כפות ריבת תות שדה [ביתית]

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף במשך 7-6 דקות את הביצים השלמות עם המלח והסוכר, מתקבלת קציפה בהירה מאוד.

    טיימר מופעל
    00:06:00
  • 02.

    לנפות קקאו, קמח ואבקת אפיה ,להוסיף לקצף בזהירות, בתנועות קיפול-עד שהיבשים נבלעים לגמרי.

  • 03.

    לחלק את הבלילה ל-2 או 3 תבניות משומנות ולאפות בתנור עם טורבו עד שקיסם יוצא יבש. ב-3 תבניות ,בחום של 165 מעלות עם טורבו. לוקח בערך 15-13 דקות.

    טיימר מופעל
    00:13:00
  • 04.

    לצנן את העוגות.

  • 05.

    הרכבת העוגה:

  • 06.

    להניח חצי מהעוגה בצלחת הגשה,להרטיב בסירוף,למרוח קצפת,לפזר דובדבנים כולל הרוטב שנוצר במחבת,לכסות עם חצי העוגה הנוסף,להרטיב בסירוף וכו׳.

  • 07.

    לקשט בשוקולד מריר מגורר ובדובדבנים מסוכרים

הכנת? כאן מדרגים
(395)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.