מתכון בראוניס משגע לפסח | השף הלבן

בראוניז משגע לפסח

בראוניס משגע לפסח, גם בפסח אפשר להנות מקינוחים ועוגות ממכרות וטעימות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז משגע לפסח

המרכיבים ל 10:

  • 300 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 150 גרם חמאה
  • כפית נס קפה
  • 1/2 כוס חלב 3%
  • 3 ביצים גדולות
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס קמח מצה
  • 1/2 כפית מחוקה אבקת אפייה
  • 100 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    ממיסים שוקולד וחמאה ומוסיפים נס קפה.

  • 03.

    מקציפים את הביצים והסוכר למספר דקות במהירות גבוהה.

  • 04.

    מנמיכים את המהירות לאיטית ומוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה תוך ערבול.

  • 05.

    מוסיפים את קמח המצה ואבקת האגוזים .

  • 06.

    אופים כ-40 דקות,להיזהר מאפיית יתר.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 07.

    מקררים מחוץ לתנור וחותכים לריבועים.

  • 08.

     

הכנת? כאן מדרגים
(48)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.