מתכון רולדת תרד | השף הלבן

רולדת תרד

רולדה בטעמים מיוחדים

מאת: מלי לאון
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רולדת תרד

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 1 בצק מרודד צרפתי
  • חבילת תרד בקופסה שטופה
  • קוביה של גבינת קשקבל מגורדת
  • שמנת מתוקה של השף
  • חבילה בצל ירוק
  • אגוז מוסקט

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את הבצל ירוק רק את העלים ואת התרד.

  • 02.

    שמים בתוך מחבת טיפונת שמן ומאדים את הנוזלים.

  • 03.

    לאחר מכן מוסיפים את השמת מתוקה מעט מלח ומעט מאוד אגוז מוסקט כי יש לו טעם דומיננטי, ומערבבים היטב הכל על הגז ולקראת הסוף מוסיפים את הקשקבל המגורדת על פומפיה עבה ולהוציא מהגז מערבבים טוב טוב.

  • 04.

    לוקחים את הבצק המרודד ולקחת תבנית פיירקס צרה ומאורכת להתיז שמן בספריי ואז מסדרים בצק על התבנית שמים את כל המילוי ולוקחים בצק נוסף סוגרים מלמעלה למרוח ביצה ולשים שומשום ואופים בתנור עד מצב שחום. בתאבון !!!

הכנת? כאן מדרגים
(63)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.