מתכון רולדה לפסח | השף הלבן

רולדה לפסח

רולדת חג מפנקת במילוי קרמי עם הפתעות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
רולדה לפסח

המרכיבים ל 8 מנות:

לבצק:
  • 5 חלבונים
  • 120 גרם אבקת סוכר (1 כוס)
  • 1 כפית חומץ
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפיות קורנפלור
  • 1/2 כוס קוקוס
למלית:
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה קולקשן - או גבינת שמנת אחרת (רצוי מסקרפונה קולקשן)
  • 1 שמנת מתוקה
  • 2 כפות סוכר
  • 1 כף תמצית וניל
  • כוס פרי - תות או דובדבנים או כל פרי אחר – אפשר גם ללא פירות- אפשר גם אגוזים קצוצים גס או פצפוצי שוקולד

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבצק: להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב כ-5 דקות. מוסיפים את יתר חומרי הרולדה ולערבב בזהירות, יוצקים על תבנית מרופדת בנייר אלומיניום משומן קלות ואופים במשך 15- 18 דקות בלבד. מצננים.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    להכנת המלית: מקציפיםשמנת מתוקה וסוכר. בנפרד, טורפים קלות גבינה ותמצית וניל ומערבבים יחד עם השמנת המתוקה בזהירות.

  • 03.

    הרכבה: מורחים את המלית על הרולדה, מפזרים מעל את הפרי או האגוזים ומגלגלים בזהירות. מפזרים אבקת סוכר ומקשטים בפרי שמילאנו או באגוזים.

הכנת? כאן מדרגים
(170)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.