מתכון קרם שניט | השף הלבן

קרם שניט

קרם שניט

מאת: אפרת אלמועלם
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קרם שניט

המרכיבים ל 12 מנות/ תבנית מלבנית 20*30 ס"מ:

לבצק
  • 1 בצק עלים
למלית
  • 1 אינסטנט פודינג וניל
  • 1 שמנת מתוקה
  • חצי כוס חלב
  • 2 כפות סוכר
  • מעט תמצית וניל
לקישוט
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את בצק העלים לריבועים בינוניים בערך 5X

  • 02.

     מסדרים על נייר אפייה.

  • 03.

    מכניסים לתנור בחום גבוה 200 מעלות טורבו, עד להזהבה יפה .

  • 04.

    מיד עם הוצאת התבנית לוקחים סכין וחוצים כל ריבוע באמצעו - כלומר לפתוח לשניים ולקרר מעט.

  • 05.

    בקערה מקציפים את חומרי המלית עד קבלת קצפת יציבה.

  • 06.

     ממלאים כל עלה במלית וסוגרים עם חלק השני.

  • 07.

    מפזרים אבקת סוכר.

  • 08.

    מאחסנים במקרר בכלי סגור.

הכנת? כאן מדרגים
(57)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.