קוביות טארט אישי
לאירוח או לארוחת ערב, ככה תכינו בקלות מאפי בצק עלים אישיים ופריכים עם מגוון עם גבינת מסקרפונה וירקות צבעוניים מעל
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: לירן קפל
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל20:
- 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
- 500 גרם מסקרפונה "השף הלבן"
- כף מלח גס
- 1 ביצה טרופה
- 1 סלסלת פטריות טריות
- 1 צרור אספרגוס
- 2 כוסות עגבניות שרי אדומות וצהובות
הוראות הכנה:
-
01.
פורסים דק את העגבניות והפטריות.
-
02.
חולטים את האספרגוס במים רותחים ומצננים .
-
03.
חותכים את בצק העלים למלבנים קטנים מניחים במרווחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.
-
04.
חורצים בעדינות מסגרת ברוחב של
-
05.
5 ס"מ בכל מלבן.
-
06.
מורחים מסקרפונה על כל השטח הפנימי של כל מלבן.
-
07.
מברישים את המסגרות בביצה טרופה.
-
08.
מסדרים על כל מלבן ירק אחר ומפזרים מעט מלח גס.
-
09.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים