קוביות טארט אישי – מתכון למאפי בצק עלים פריכים | השף הלבן

קוביות טארט אישי

לאירוח או לארוחת ערב, ככה תכינו בקלות מאפי בצק עלים אישיים ופריכים עם מגוון עם גבינת מסקרפונה וירקות צבעוניים מעל

מאת: אינס שילת ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוביות טארט אישי
צילום: לירן קפל עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל20:

  • 1 חבילה (600 גרם) בצק עלים חמאה "מעדנות", מופשר לפי ההוראות על האריזה
  • 500 גרם מסקרפונה "השף הלבן"
  • כף מלח גס
  • 1 ביצה טרופה
  • 1 סלסלת פטריות טריות
  • 1 צרור אספרגוס
  • 2 כוסות עגבניות שרי אדומות וצהובות

הוראות הכנה:

  • 01.

    פורסים דק את העגבניות והפטריות.

  • 02.

    חולטים את האספרגוס במים רותחים ומצננים .

  • 03.

    חותכים את בצק העלים למלבנים קטנים מניחים במרווחים על תבנית מרופדת נייר אפייה.

  • 04.

    חורצים בעדינות מסגרת ברוחב של

  • 05.

    5 ס"מ בכל מלבן.

  • 06.

    מורחים מסקרפונה על כל השטח הפנימי של כל מלבן.

  • 07.

    מברישים את המסגרות בביצה טרופה.

  • 08.

    מסדרים על כל מלבן ירק אחר ומפזרים מעט מלח גס.

  • 09.

    אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 25 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)