עוגת תפוחים הפוכה – מתכון לעוגת תפוחים | השף הלבן

עוגת תפוחים הפוכה

עוגת תפוחים מקורמלים הפוכה ומושלמת

מאת: שירלי אגמי גניש
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת תפוחים הפוכה

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 6 תפוחים קלופים
  • 1כוס סוכר
  • 1כוס קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 3 כפות שמן
  • קינמון לפי הטעם
  • 3 ביצים
  • 200 גרם אגוזים למי שאוהב

הוראות הכנה:

  • 01.

    קולפים את התפוחים, חותכים לרבעים ואח"כ לפרוסות דקות. שמים בקערה נפרדת את התפוחים עם 2 כפות סוכר אגוזים וקינמון, מערבבים ומניחים בצד.

  • 02.

    את הקמח, אבקת האפיה, הסוכר, ביצים והשמן מערבבים בנפרד.

  • 03.

    מסדרים בתבנית את התפוחים ומעל התפוחים שופכים את הבצק, הבצק צריך להיות בצבע צהוב ולא סמיך מדי. אופים במשך שעה ב-160 מעלות.

  • 04.

     הופכים את התבנית על המגש, כאשר התפוחים צריכים להיות מלמעלה. מצננים מעט.  

הכנת? כאן מדרגים
(265)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.