המרכיבים ל ֿ10 פרוסות/ תבנית ארובה קוטר 24:
מרכיבים:
- 2 תפוזים שלמים (כ-400 גרם) רחוצים ונקיים
- 4 ביצים
- 240 גרם (¼1 כוסות) סוכר
- 180 מ"ל (3/4 כוס) שמן
- 50 גרם (1/2 כוס פחות כף) קורנפלור
- 140 גרם (1 כוס) קמח
- 100 גרם (1 כוס) קוקוס
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים תפוזים על קליפתם במים במשך 15 דקות, עד שהם רכים
טיימר מופעל
-
02.
פורסים ומגלענים את התפוזים על קליפתם ומרסקים אותם במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק
-
03.
מחממים תנור ל-180 מעלות
-
04.
מקציפים ביצים שלמות עם סוכר כ-10 דקות לקצף בהיר ואוורירי
טיימר מופעל
-
05.
מערבבים את התפוזים עם שמן, קורנפלור, קמח וקוקוס בקערה
-
06.
מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול ויוצקים לתבנית ארובה (תבנית עם חור) משומנת
-
07.
אופים כ-40 דקות או עד שהעוגה מוכנה (בודקים עם קיסם שאמור לצאת יבש)
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים