מתכון עוגת תפוזים שלמים | השף הלבן

עוגת תפוזים שלמים

עוגה מנצחת ליד הקפה

מאת: עורך השף הלבן
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת תפוזים שלמים

המרכיבים ל ֿ10 פרוסות/ תבנית ארובה קוטר 24:

מרכיבים:
  • 2 תפוזים שלמים (כ-400 גרם) רחוצים ונקיים
  • 4 ביצים
  • 240 גרם (¼1 כוסות) סוכר
  • 180 מ"ל (3/4 כוס) שמן
  • 50 גרם (1/2 כוס פחות כף) קורנפלור
  • 140 גרם (1 כוס) קמח
  • 100 גרם (1 כוס) קוקוס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים תפוזים על קליפתם במים במשך 15 דקות, עד שהם רכים

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    פורסים ומגלענים את התפוזים על קליפתם ומרסקים אותם במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק

  • 03.

    מחממים תנור ל-180 מעלות

  • 04.

    מקציפים ביצים שלמות עם סוכר כ-10 דקות לקצף בהיר ואוורירי

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 05.

    מערבבים את התפוזים עם שמן, קורנפלור, קמח וקוקוס בקערה

  • 06.

    מאחדים את שתי התערובות בתנועות קיפול ויוצקים לתבנית ארובה (תבנית עם חור) משומנת

  • 07.

    אופים כ-40 דקות או עד שהעוגה מוכנה (בודקים עם קיסם שאמור לצאת יבש)

    טיימר מופעל
    00:40:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.