מתכון עוגת שוקוזים לפסח | השף הלבן

עוגת שוקוזים לפסח

גם בפסח אפשר ליהנות מקינוחים משגעים! קבלו מתכון לעוגה מיוחדת במינה

מאת: יפית קופר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקוזים לפסח

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 1 חבילה בלובנד מומסת
  • 1 כוס סוכר
  • 6 ביצים
  • 2 כפות ברנדי
  • 2 חבילות שוקולד מריר
  • 2 כפות קמח מצה
  • 1 אבקת אפיה כשר לפסח
  • 1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 1 שמנת מתוקה
  • 1 כפית נס קפה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים יחד מרגרינה מומסת, 1/2 כוס סוכר, 6 חלמונים ו- 2 כפות ברנדי עד לקבלת תערובת קרמית חלקה.

  • 02.

    ממיסים את השוקולד בסיר. אחרי שהוא הומס מקררים מעט ומוסיפים אותו לתערובת הקרמית. מערבבים לקרם אחיד וחלק.

  • 03.

    מקציפים חלבונים. מוסיפים בהדרגה חצי כוס סוכר, מקציפים עד לקבלת קצף ואז את הקצף מוסיפים לקרם השוקולד בתנועות קיפול. מעט מהכמות להשים בצד בקופסה למקרר.

  • 04.

    בקערה מערבבים קמח מצה, אבקת אפיה ואגוזים. מוסיפים לתערובת השוקולד השניה, מערבבים היטב ומכניסים לתנור אפיה. אופים כחצי שעה מקררים מעט.

  • 05.

    אחרי שהעוגה התקררה מעט מוציאים את השוקולד מהמקרר ומורחים על העוגה.

  • 06.

    מקציפים בקערה נפרדת שמנת מתוקה 2 כפות סוכר וכפית נס קפה עד שנעשית קצפת מוצקה. מורחים על העוגה למעלה.

הכנת? כאן מדרגים
(76)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.