עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת
עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת, עוגה שהאורחים שלכם לא ישכחו
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל25עוגה בקוטר 28 ס"מ.:
בסיס - עוגיות עם חמאה
- 2 חבילות פתי בר לבן
- 200 גרם חמאה מומסת
- 1/3 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
למילוי גבינה
- 1 ק"ג גבינה לבנה 9% (או מה שאוהבים).
- 2 כוסות סוכר (300 גרם)
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 1 שקית סוכר וניל
- 5 ביצים שלמות
- 3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
- 2 כפות קמח (30 גרם)
- 1/2 כפית קליפת לימון מגורדת
- 1/2 לימון סחוט
- 1 שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת רכה
לציפוי שמנת וניל
- 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
- 1 כוס חלב
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 10 כפיות סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
לבסיס:
-
02.
2 חבילות פתי בר לבן. לטחון בעזרת בלנדר או לשים בשקית סנביצים ולעבור עליה במערוך.
-
03.
אופן הכנת המלית:
-
04.
לשים בקערה. גבינה לבנה. סוכר. שמנת חמוצה. ביצים. סוכר ונילין. פודינג וניל. קמח. קליפת לימון ומיץ לימון לערבב היטב לעיסה חלקה.
-
05.
להוסיף את השמנת המוקצפת בפעמיים תוך כדי עטיפה. לערבב עד הומוגניות.
-
06.
לשפוך את העיסה על בסיס העוגיות האפויות.
-
07.
לאפות בתנור מחומם מראש ל-150 מעלות למשך כשעה ורבע. ולקרר.
-
08.
אופן הכנת קרם לציפוי:
-
09.
להקציף הכל ביחד לקצפת יציבה ולקשט את העוגה.
-
10.
טיפ לגירוד שוקולד בקלות--ניתן לגרד בעזרת קולפן תפוחים שוקולד לבן -ליצירת תלתלי שוקולד ולקשט על הקצפת. אפשר גם להוסיף כמה תותים לקישוט או דובדבנים.
הכנת? כאן מדרגים