מתכון עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת | השף הלבן

עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת

עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת, עוגה שהאורחים שלכם לא ישכחו

מאת: ליהי קרויץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת

המרכיבים ל 25עוגה בקוטר 28 ס"מ.:

בסיס - עוגיות עם חמאה
  • 2 חבילות פתי בר לבן
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
למילוי גבינה
  • 1 ק"ג גבינה לבנה 9% (או מה שאוהבים).
  • 2 כוסות סוכר (300 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 5 ביצים שלמות
  • 3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות קמח (30 גרם)
  • 1/2 כפית קליפת לימון מגורדת
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1 שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת רכה
לציפוי שמנת וניל
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 10 כפיות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבסיס:

  • 02.

    2 חבילות פתי בר לבן. לטחון בעזרת בלנדר או לשים בשקית סנביצים ולעבור עליה במערוך.

  • 03.

    אופן הכנת המלית:

  • 04.

    לשים בקערה. גבינה לבנה. סוכר. שמנת חמוצה. ביצים. סוכר ונילין. פודינג וניל. קמח. קליפת לימון ומיץ לימון לערבב היטב לעיסה חלקה.

  • 05.

    להוסיף את השמנת המוקצפת בפעמיים תוך כדי עטיפה. לערבב עד הומוגניות.

  • 06.

    לשפוך את העיסה על בסיס העוגיות האפויות.

  • 07.

    לאפות בתנור מחומם מראש ל-150 מעלות למשך כשעה ורבע. ולקרר.

  • 08.

    אופן הכנת קרם לציפוי:

  • 09.

    להקציף הכל ביחד לקצפת יציבה ולקשט את העוגה.

  • 10.

    טיפ לגירוד שוקולד בקלות--ניתן לגרד בעזרת קולפן תפוחים שוקולד לבן -ליצירת תלתלי שוקולד ולקשט על הקצפת. אפשר גם להוסיף כמה תותים לקישוט או דובדבנים.

הכנת? כאן מדרגים
(35)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.