מתכון עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת | השף הלבן

עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת

עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת, עוגה שהאורחים שלכם לא ישכחו

מאת: ליהי קרויץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
עוגת קרם גבינה עם קצפת -משגעת

המרכיבים ל25עוגה בקוטר 28 ס"מ.:

בסיס - עוגיות עם חמאה
  • 2 חבילות פתי בר לבן
  • 200 גרם חמאה מומסת
  • 1/3 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל
למילוי גבינה
  • 1 ק"ג גבינה לבנה 9% (או מה שאוהבים).
  • 2 כוסות סוכר (300 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 5 ביצים שלמות
  • 3 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות קמח (30 גרם)
  • 1/2 כפית קליפת לימון מגורדת
  • 1/2 לימון סחוט
  • 1 שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת רכה
לציפוי שמנת וניל
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה להקצפה
  • 1 כוס חלב
  • 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
  • 10 כפיות סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    לבסיס:

  • 02.

    2 חבילות פתי בר לבן. לטחון בעזרת בלנדר או לשים בשקית סנביצים ולעבור עליה במערוך.

  • 03.

    אופן הכנת המלית:

  • 04.

    לשים בקערה. גבינה לבנה. סוכר. שמנת חמוצה. ביצים. סוכר ונילין. פודינג וניל. קמח. קליפת לימון ומיץ לימון לערבב היטב לעיסה חלקה.

  • 05.

    להוסיף את השמנת המוקצפת בפעמיים תוך כדי עטיפה. לערבב עד הומוגניות.

  • 06.

    לשפוך את העיסה על בסיס העוגיות האפויות.

  • 07.

    לאפות בתנור מחומם מראש ל-150 מעלות למשך כשעה ורבע. ולקרר.

  • 08.

    אופן הכנת קרם לציפוי:

  • 09.

    להקציף הכל ביחד לקצפת יציבה ולקשט את העוגה.

  • 10.

    טיפ לגירוד שוקולד בקלות--ניתן לגרד בעזרת קולפן תפוחים שוקולד לבן -ליצירת תלתלי שוקולד ולקשט על הקצפת. אפשר גם להוסיף כמה תותים לקישוט או דובדבנים.

הכנת? כאן מדרגים
(34)