עוגת קרם גבינה ופירורים במתכון מהיר וקל | השף הלבן

מתכון לעוגת קרם גבינה ופירורים במתכון מהיר וקל

עוגת גבינה חגיגית

מאת: חנה מאיוסט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת קרם גבינה ופירורים במתכון מהיר וקל

המרכיבים ל 16 מנות/ תבנית בקוטר 26 ס"מ:

לבצק
  • 2 כוסות קמח
  • חצי אבקת אפייה
  • 2 חלמונים
  • שקית סוכר וניל
  • 200 גרם חמאה רכה
  • 1/2 כוס סוכר
  • כף קליפת לימון מגוררת
למלית
  • 1/2 ק"ג גבינה לבנה 5%
  • 1/2 שקית סוכר וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 כפות סוכר
  • שמנת מתוקה
  • קליפת לימון מגוררת

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה שמים את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק פריך.

  • 02.

     2/3 בצק משטחים בתבנית קפיצית עגולה מספר 26 ואת השליש הנותר משטחים על תבנית קטנה יותר אופים בחום בנוני עד להזהבה, נותנים לבצק להתקרר.

  • 03.

    מערבבים את הגבינה עם סוכר וניל, 3/4 כוס סוכר וקליפת לימון מגוררת.

  • 04.

    מקציפים את השמנת עם 2 כפות סוכר עד שנוצרת קצפת ומערבבים עם תערובת הגבינה, יוצקים אותה על הבצק האפוי בתבנית העגולה.

  • 05.

    מפוררים את הבצק שבתבנית הקטנה וזורים את הפירורים מעל הגבינה.

  • 06.

    שמים את העוגה במקרר למשך הלילה.

הכנת? כאן מדרגים
(65)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.