מתכון עוגת קונקורד משגעת פרווה | השף הלבן

עוגת קונקורד משגעת פרווה

קלה להכנה ומתאימה אחרי ארוחת צהריים בשרית

מאת: רעות הכט
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת קונקורד משגעת פרווה

המרכיבים ל 10 מנות:

למרנג:
  • 1 כוס סוכר
  • 5 חלבונים
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1 כפית קקאו
לקרם שוקולד:
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 1 מיכל שמנת מתוקה, נוסף
  • 1 כף סוכר
לעיטור:
  • אבקת קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מכינים את המרנג: מקציפים חלבונים עם סוכר עד קבלת קצף יציב. מנפים פנימה אבקת סוכר וקקאו ומקפלים בעזרת מרית באופן ידני. אופים שעתיים ב-110 מעלות, בצורת מקלות ו- 2 פלטות בקוטר 24 ס"מ.

  • 02.

    מכינים את הקרם: מרתיחים שמנת מתוקה ויוצקים על השוקולד. מערבבים עד המסה מוחלטת של השוקולד. שומרים במקרר למשך שעתיים.

  • 03.

    מקציפים את השמנת הנוספת והסוכר ביחד עם השוקולד המבושל, עד קבלת קרם שוקולד יציב.

  • 04.

    מרכיבים את העוגה: מניחים פלטת מרנג בתבנית ומעל שכבת קרם שוקולד. חוזרים על פעולה זו, פעם נוספת ובסוף מניחים את מקלות המרנג. בוזקים מעל אבקת קקאו.

הכנת? כאן מדרגים
(472)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.