מתכון עוגת מוס פיסטוק ושוקולד לבן | השף הלבן

עוגת מוס פיסטוק ושוקולד לבן

עוגה קלילה במתיקות מעודנת ששווה כל ביס

מאת: שני ברבי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת מוס פיסטוק ושוקולד לבן

המרכיבים ל12 מנות:

  • 500 גרם שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 3 כפות אבקת מוס פיסטוק
  • 3 כפות חלב
  • 1 כף ג'לטין

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים ג'לטין עם חלב ומניחים בצד.

  • 02.

    ממיסים שוקולד לבן ומערבבים עם 250 גרם שמנת מתוקה עד לקבלת תערובת חלקה, ממיסים ג'לטין למשך 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים לתערובת השוקולד.

  • 03.

    מקציפים 250 גרם שמנת מתוקה עם מוס פיסטוק עד לקבלת קצפת רכה, מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים יחד היטב. .4ממלאים תבנית סיליקון "סטלה", ממלאים 8 כדורים בתבנית סיליקון ומקפיאים למשך לילה.

  • 04.

    מוציאים את העוגה מהתבנית, מניחים את הכדורים מעל,מחזירים למקפיא ומוציאים כעד רבע שעה לפני הגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(18)