עוגת ביסקוויטים נוסטלגית
העוגה שכולנו מכירים בגרסה אהובה במיוחד על כל הילדים! שכבות של ביסקוויטים טבולים בחלב וקרם וניל עשיר ונפלא. מתאימה להגשה בבוקר שבת או לקינוח ארוחה קיצית

המרכיבים ל 12:
- חבילת ביסקוויטים בטעם שוקולד
- 500 מ"ל שמנת מתוקה 38% השף הלבן
- 1.5 כוסות חלב תנובה
- 2 שקיות אינסטנט פודינג וניל
- 2 כוסות חלב תנובה
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 מיכל שמנת מתוקה 38% / שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 200 גרם שוקולד מריר
הוראות הכנה:
-
01.
מכינים את הקרם: מקציפים את השמנת המתוקה עם החלב ואבקת הפודינג.
-
02.
טובלים את הביסקוויטים בחלב מעורבב עם תמצית הווניל לשניות ספורות ומסדרים שכבה שלהם בתבנית.
-
03.
מורחים מעל הביסקוויטים חצי מכמות הקרם.
-
04.
מסדרים מעל הקרם שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בחלב ומורחים מעל את שאר הקרם.
-
05.
מכינים את ציפוי הגנאש: מחממים את השמנת המתוקה, מוסיפים פנימה שוקולד מריר ומערבבים היטב.
-
06.
שופכים את הגנאש מעל העוגה, מנערים קלות מצד לצד לפיזור אחיד ומכניסים לקירור או להקפאה למספר שעות.
-
07.
מגישים לצד תותים טריים וקצפת.
-
08.
בתאבון!