המרכיבים ל 10 מנות/ כוסות סופלה אישיות:
- 5 ביצים גדולות
- חצי כוס סוכר
- כפית סוכר וניל
- חצי כוס סולת
- 750 גרם גבינה לבנה
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ושמים כלי עם מים.
-
02.
מפרידים את הביצים.
-
03.
מערבלים במהירות גבוהה את החלבונים עם הסוכרים עד שנעשה קצף יציב.
-
04.
מורידים את המהירות לנמוכה ביותר ומוסיפים את הסולת.
-
05.
מערבלים יחד עד שהסולת נמסה ואז מוסיפים את החלמונים והגבינה, מערבלים יחד כ-3 דק'.
-
06.
משמנים קלות תבניות אישיות לסופלה בחמאה.
-
07.
ממלאים כל תבנית עד גובה 3/4 ומכניסים לתנור.
-
08.
לאחר 10 דקות אפייה להוריד את החום ל- 180 מעלות.
טיימר מופעל
-
09.
אופים עד גוון חום בהיר ונעשים סדקים עדינים מכבים פותחים את דלת התנור מעט וממתינים כ
הכנת? כאן מדרגים