מתכון סופלה גבינה | השף הלבן

סופלה גבינה

סופלה גבינה אישי

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סופלה גבינה

המרכיבים ל 10 מנות/ כוסות סופלה אישיות:

  • 5 ביצים גדולות
  • חצי כוס סוכר
  • כפית סוכר וניל
  • חצי כוס סולת
  • 750 גרם גבינה לבנה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום של 200 מעלות ושמים כלי עם מים.

  • 02.

    מפרידים את הביצים.

  • 03.

    מערבלים במהירות גבוהה את החלבונים עם הסוכרים עד שנעשה קצף יציב.

  • 04.

    מורידים את המהירות לנמוכה ביותר ומוסיפים את הסולת.

  • 05.

     מערבלים יחד עד שהסולת נמסה ואז מוסיפים את החלמונים והגבינה, מערבלים יחד כ-3 דק'.

  • 06.

    משמנים קלות תבניות אישיות לסופלה בחמאה.

  • 07.

    ממלאים כל תבנית עד גובה 3/4 ומכניסים לתנור.

  • 08.

    לאחר 10 דקות אפייה להוריד את החום ל- 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 09.

    אופים עד גוון חום בהיר ונעשים סדקים עדינים מכבים פותחים את דלת התנור מעט וממתינים כ

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.