מתכון קל לסופלה שוקולד ללא קמח
מתכון קל הכנה, נטול קמח ודל יותר בקלוריות לקינוח הקלאסי- סופלה שוקולד, מתאים להגשה בכל אירוע חגיגי
עד 10 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
- 60 גרם שוקולד מריר
- 1 כף קפה חזק (רצוי מקפה נטול קפאין)
- 2 כפיות סוכר (השתמשו בממתיק מלאכותי רק אם אתם חייבים)
- 4 חלבונים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.
-
02.
שמים את השוקולד בכלי מתאים למיקרוגל ומחממים בחום גבוה כחצי דקה או עד לריכוך. בוחשים פנימה את הקפה והסוכר.
-
03.
טורפים את החלבונים עד לקבלת קצף קשיח ומקפלים לתוך השוקולד.
-
04.
בעזרת כף שמים את התערובת בשתי תבניות קטנות לסופלה (קוטר 10 ס"מ, עומק 3 ס"מ) או בקערה קטנה מפיירקס (קוטר 15 ס"מ, עומק
-
05.
5 ס"מ), ואופים 8 דקות בתנור. מגישים חם.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים