מתכון קל לסופלה שוקולד ללא קמח | השף הלבן

מתכון קל לסופלה שוקולד ללא קמח

מתכון קל הכנה, נטול קמח ודל יותר בקלוריות לקינוח הקלאסי- סופלה שוקולד, מתאים להגשה בכל אירוע חגיגי

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון קל לסופלה שוקולד ללא קמח

המרכיבים ל2 מנות:

  • 60 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף קפה חזק (רצוי מקפה נטול קפאין)
  • 2 כפיות סוכר (השתמשו בממתיק מלאכותי רק אם אתם חייבים)
  • 4 חלבונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.

  • 02.

    שמים את השוקולד בכלי מתאים למיקרוגל ומחממים בחום גבוה כחצי דקה או עד לריכוך. בוחשים פנימה את הקפה והסוכר.

  • 03.

    טורפים את החלבונים עד לקבלת קצף קשיח ומקפלים לתוך השוקולד.

  • 04.

    בעזרת כף שמים את התערובת בשתי תבניות קטנות לסופלה (קוטר 10 ס"מ, עומק 3 ס"מ) או בקערה קטנה מפיירקס (קוטר 15 ס"מ, עומק

  • 05.

    5 ס"מ), ואופים 8 דקות בתנור. מגישים חם. 

    טיימר מופעל
    00:08:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)