מתכון קל לסופלה שוקולד ללא קמח | השף הלבן

מתכון קל לסופלה שוקולד ללא קמח

מתכון קל הכנה, נטול קמח ודל יותר בקלוריות לקינוח הקלאסי- סופלה שוקולד, מתאים להגשה בכל אירוע חגיגי

מאת: עורך השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון קל לסופלה שוקולד ללא קמח

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 60 גרם שוקולד מריר
  • 1 כף קפה חזק (רצוי מקפה נטול קפאין)
  • 2 כפיות סוכר (השתמשו בממתיק מלאכותי רק אם אתם חייבים)
  • 4 חלבונים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות צלזיוס.

  • 02.

    שמים את השוקולד בכלי מתאים למיקרוגל ומחממים בחום גבוה כחצי דקה או עד לריכוך. בוחשים פנימה את הקפה והסוכר.

  • 03.

    טורפים את החלבונים עד לקבלת קצף קשיח ומקפלים לתוך השוקולד.

  • 04.

    בעזרת כף שמים את התערובת בשתי תבניות קטנות לסופלה (קוטר 10 ס"מ, עומק 3 ס"מ) או בקערה קטנה מפיירקס (קוטר 15 ס"מ, עומק

  • 05.

    5 ס"מ), ואופים 8 דקות בתנור. מגישים חם. 

    טיימר מופעל

    00:08:00
הכנת? כאן מדרגים
(6)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.