מתכון מוס שוקולד קפוא | השף הלבן

מוס שוקולד קפוא

מתכון מהיר למוס שוקולד קפוא שתוכלו לשדרג עם ליקר שוקולד ולהכין בעשר דקות – קינוח מושלם לאירוח שהילדים יטרפו!

מאת: טובה סרוסי
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוס שוקולד קפוא

המרכיבים ל 5 מנות/ תבנית מרובעת 10*10 ס"מ:

  • 200 גרם שוקולד מריר מומס
  • 2 שמנת להקצפה
  • ליקר שקולד

הוראות הכנה:

  • 01.

    ממיסים את השוקולד.

  • 02.

    בקערה מקציפים את השמנת, מוסיפים את השוקולד המומס ואת ליקר השוקולד.

  • 03.

    מערבבים ומעבירים לתבנית.

  • 04.

    מכניסים למקפיא.

הכנת? כאן מדרגים
(31)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.