מוס מנגו אננס
עוג מוס פירותית קלילה וקיצית, מעולה לאירוח חברים
חלבי
סוג מתכון
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8 מנות:
- 1 מיכל שמנת מתוקה של ״השף הלבן״
- 2 כפות סוכר
- 1 יופלה אננס 3%
- 4 כפות אבקת סוכר
- 3 כוסות קוביות מנגו חתוך מוקפא, "סנפרוסט"
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. לאחר מכן מקפלים לתוך הקצפת יופלה אננס בתנועות עדינות.
-
02.
טוחנים מנגו למחית חלקה. מערבבים את מחית המנגו עם אבקת סוכר.
-
03.
מסדרים בכוסות הגשה שכבה של קצפת ומעל מחית מנגו ושוב שכבה של קצפת ומעל מחית מנגו. שמים קישוט של כוכב קרמבולה על כל כוס ולהכניס למקרר.
הכנת? כאן מדרגים