מתכון מוס מנגו אננס | השף הלבן

מוס מנגו אננס

עוג מוס פירותית קלילה וקיצית, מעולה לאירוח חברים

מאת: מיטל ריזגן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
מוס מנגו אננס

המרכיבים ל 8 מנות:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה של ״השף הלבן״
  • 2 כפות סוכר
  • 1 יופלה אננס 3%
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 3 כוסות קוביות מנגו חתוך מוקפא, "סנפרוסט"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. לאחר מכן מקפלים לתוך הקצפת יופלה אננס בתנועות עדינות.

  • 02.

    טוחנים מנגו למחית חלקה. מערבבים את מחית המנגו עם אבקת סוכר.

  • 03.

    מסדרים בכוסות הגשה שכבה של קצפת ומעל מחית מנגו ושוב שכבה של קצפת ומעל מחית מנגו. שמים קישוט של כוכב קרמבולה על כל כוס ולהכניס למקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(45)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.