מתכון מוס מנגו אננס | השף הלבן

מוס מנגו אננס

עוג מוס פירותית קלילה וקיצית, מעולה לאירוח חברים

מאת: מיטל ריזגן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
מוס מנגו אננס

המרכיבים ל8 מנות:

  • 1 מיכל שמנת מתוקה של ״השף הלבן״
  • 2 כפות סוכר
  • 1 יופלה אננס 3%
  • 4 כפות אבקת סוכר
  • 3 כוסות קוביות מנגו חתוך מוקפא, "סנפרוסט"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר עד לקבלת קצפת יציבה. לאחר מכן מקפלים לתוך הקצפת יופלה אננס בתנועות עדינות.

  • 02.

    טוחנים מנגו למחית חלקה. מערבבים את מחית המנגו עם אבקת סוכר.

  • 03.

    מסדרים בכוסות הגשה שכבה של קצפת ומעל מחית מנגו ושוב שכבה של קצפת ומעל מחית מנגו. שמים קישוט של כוכב קרמבולה על כל כוס ולהכניס למקרר.

הכנת? כאן מדרגים
(45)