מתכון מוס וניל ועוגיות אישי | השף הלבן

מוס וניל ועוגיות אישי

קינוח אישי בטעם וניל ובציפוי קרם שוקולד, מנה אחרונה נהדרת לסיום ארוחה חלבית חגיגית וכן כפינוק מתוק בין ארוחות

מאת: שירית ברוק
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מוס וניל ועוגיות אישי

המרכיבים ל10 מנות אישיות:

  • 1 מיכל שמנת להקצפה מתוקה
  • 1 כוס חלב
  • 4 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
  • 1 חבילת עוגיות יין או אפילו קוקוס (150 גרם )
  • 50 גרם חמאה
  • חפיסת שוקולד מריר או שוקולד חלב או שוקולד לבן (לפי טעמכם האישי)
  • 5 כפות חלב

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת קרם שוקולד, ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם החלב עד לקבלת קרם חלק ומניחים בצד לקירור.

  • 02.

    מקציפיםאת השמנת מתוקה עם החלב עד לקבלת קצף עדין, מוסיפים בהדרגה את הפודינג וניל עד לקבלת קרם נוקשה ומניחים במקרר.

  • 03.

    שובריםאת העוגיות לפירורים קטנים, ממיסים בסיר חמאה ומוסיפים את הפירורים.

  • 04.

    אחרי שהחמאה נמסה לגמרי, מערבבים את כל התערובת עד שהחמאה נטמעת בתערובת לגמרי.

  • 05.

    שופכים לכוס ההגשה מעט מתערובת החמאה והעוגיות, לאחר מכן מוסיפים מעל מקרם הוניל, מוסיפים שכבה נוספת של התערובת ומסיימים עם שכבה של קרם השוקולד.

הכנת? כאן מדרגים
(475)