מוס וניל ועוגיות אישי
קינוח אישי בטעם וניל ובציפוי קרם שוקולד, מנה אחרונה נהדרת לסיום ארוחה חלבית חגיגית וכן כפינוק מתוק בין ארוחות

המרכיבים ל 10 מנות אישיות:
- 1 מיכל שמנת להקצפה מתוקה
- 1 כוס חלב
- 4 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
- 1 חבילת עוגיות יין או אפילו קוקוס (150 גרם )
- 50 גרם חמאה
- חפיסת שוקולד מריר או שוקולד חלב או שוקולד לבן (לפי טעמכם האישי)
- 5 כפות חלב
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת קרם שוקולד, ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם החלב עד לקבלת קרם חלק ומניחים בצד לקירור.
-
02.
מקציפיםאת השמנת מתוקה עם החלב עד לקבלת קצף עדין, מוסיפים בהדרגה את הפודינג וניל עד לקבלת קרם נוקשה ומניחים במקרר.
-
03.
שובריםאת העוגיות לפירורים קטנים, ממיסים בסיר חמאה ומוסיפים את הפירורים.
-
04.
אחרי שהחמאה נמסה לגמרי, מערבבים את כל התערובת עד שהחמאה נטמעת בתערובת לגמרי.
-
05.
שופכים לכוס ההגשה מעט מתערובת החמאה והעוגיות, לאחר מכן מוסיפים מעל מקרם הוניל, מוסיפים שכבה נוספת של התערובת ומסיימים עם שכבה של קרם השוקולד.