מוס וניל ועוגיות אישי
קינוח אישי בטעם וניל ובציפוי קרם שוקולד, מנה אחרונה נהדרת לסיום ארוחה חלבית חגיגית וכן כפינוק מתוק בין ארוחות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות אישיות:
- 1 מיכל שמנת להקצפה מתוקה
- 1 כוס חלב
- 4 כפות אבקת אינסטנט פודינג וניל
- 1 חבילת עוגיות יין או אפילו קוקוס (150 גרם )
- 50 גרם חמאה
- חפיסת שוקולד מריר או שוקולד חלב או שוקולד לבן (לפי טעמכם האישי)
- 5 כפות חלב
הוראות הכנה:
-
01.
להכנת קרם שוקולד, ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם החלב עד לקבלת קרם חלק ומניחים בצד לקירור.
-
02.
מקציפיםאת השמנת מתוקה עם החלב עד לקבלת קצף עדין, מוסיפים בהדרגה את הפודינג וניל עד לקבלת קרם נוקשה ומניחים במקרר.
-
03.
שובריםאת העוגיות לפירורים קטנים, ממיסים בסיר חמאה ומוסיפים את הפירורים.
-
04.
אחרי שהחמאה נמסה לגמרי, מערבבים את כל התערובת עד שהחמאה נטמעת בתערובת לגמרי.
-
05.
שופכים לכוס ההגשה מעט מתערובת החמאה והעוגיות, לאחר מכן מוסיפים מעל מקרם הוניל, מוסיפים שכבה נוספת של התערובת ומסיימים עם שכבה של קרם השוקולד.
הכנת? כאן מדרגים