טארט שוקולד לבבות | השף הלבן

טארט שוקולד בצורת לבבות

חלום של מתכון. טארט שוקולד אלגנטי, מלא באהבה ומהיר הכנה

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טארט שוקולד בצורת לבבות
צילום: שני בריל

המרכיבים ל 6:

מצרכים לבצק:
  • 1/2 חבילה (450 גרם) בצק פריך מתוק "מעדנות", מופשר לפי ההוראות שעל גבי האריזה
מצרכים למילוי (לטארט אחד בגודל 22):
  • 200 גרם שוקולד מריר, שבור לקוביות
  • 150 גרם חמאת "תנובה"
  • 3/4 כוס סוכר לבן
  • 3 ביצים L
  • 1/2 כוס קמח לבן רגיל
גודל תבנית: תבנית פאי בקוטר 22 ס"מ

הוראות הכנה:

  • 01.

      פורסים את הבצק על תבנית טארט משומנת, מהדקים וחותכים את השאריות.

  • 02.

      להכנת המלית- שמים בקערה המתאימה לשימוש במיקרוגל שוקולד וחמאה וממיסים בפולסים של 30 שניות, עד שנוצר רוטב שוקולד מבריק. מוסיפים סוכר וביצים וטורפים היטב. לבסוף, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד להטמעתו. מניחים את מלית השוקולד על גבי הבצק.

  • 03.

    ועכשיו מקשטים- משאריות הבצק קורצים עיגול בגודל קוטר תבנית הפאי. חותכים את העיגול לשני חצאים- בחצי עיגול הראשון קורצים לבבות קטנים וגדולים בעזרת קורץ עוגיות. מניחים את חצי העיגול הראשון על מילוי השוקולד ומהדקים לשוליי הבצק, נפטרים מבצק עודף בשוליים במידה ויש. בחצי הפאי ללא בצק, מניחים את הלבבות שקרצנו על גבי מלית השוקולד. מיתר הבצק קורצים לבבות קטנים ומסדרים אותם במסגרת הטארט.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-25 דקות ומצננים היטב לפני שמגישים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.