עוגת גבינה עם תחתית אגוזים, שקדים ושוקולד מריר | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה עם תחתית אגוזים, שקדים ושוקולד מריר

עוגת גבינה

מתכון לעוגת גבינה עם תחתית אגוזים, שקדים ושוקולד מריר מאת: חנה שימרון
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה עם תחתית אגוזים, שקדים ושוקולד מריר

המרכיבים ל16 מנות:

לתחתית:
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • כוס אגוזי מלך
  • כוס שקדים טחונים
  • 100 גרם חמאה
  • 1/2 כוס סוכר
מילוי:
  • 2 גביעי גבינת נפוליאון
  • 1 גביע גבינה 9%
  • 2 גביעי שמנת של פעם
  • 1 יחידה שמנת מתוקה
  • כוס וחצי סוכר
  • כפית קליפת לימון
  • מיץ מחצי לימון
  • חבילת תותים טריים

הוראות הכנה:

  • 01.

     מרסקים את האגוזים במעבד מזון.

  • 02.

    בבן מארי ממיסים את השוקולד, חמאה וסוכר ומאחדים את האגוזים ואבקת השקדים.

  • 03.

    את הבצק שמים בתבנית בקוטר

  • 04.

    המילוי: מכינים את הקצפת עם 3 כפות סוכר.

  • 05.

    בקערה מערבבים את הגבינות, השמנת עם יתרת הסוכר קליפת לימון, מיץ לימון ומאחדים את הקצפת ע"י קיפול ובעדינות.

  • 06.

    חותכים את התותים באופן נאה ומניחים ע"ג התחתית, שופכים את המילוי ומקררים לילה שלם.

הכנת? כאן מדרגים
(49)