מתכון לעוגת גבינה עם תחתית אגוזים, שקדים ושוקולד מריר
עוגת גבינה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל16 מנות:
לתחתית:
- 200 גרם שוקולד מריר
- כוס אגוזי מלך
- כוס שקדים טחונים
- 100 גרם חמאה
- 1/2 כוס סוכר
מילוי:
- 2 גביעי גבינת נפוליאון
- 1 גביע גבינה 9%
- 2 גביעי שמנת של פעם
- 1 יחידה שמנת מתוקה
- כוס וחצי סוכר
- כפית קליפת לימון
- מיץ מחצי לימון
- חבילת תותים טריים
הוראות הכנה:
-
01.
מרסקים את האגוזים במעבד מזון.
-
02.
בבן מארי ממיסים את השוקולד, חמאה וסוכר ומאחדים את האגוזים ואבקת השקדים.
-
03.
את הבצק שמים בתבנית בקוטר
-
04.
המילוי: מכינים את הקצפת עם 3 כפות סוכר.
-
05.
בקערה מערבבים את הגבינות, השמנת עם יתרת הסוכר קליפת לימון, מיץ לימון ומאחדים את הקצפת ע"י קיפול ובעדינות.
-
06.
חותכים את התותים באופן נאה ומניחים ע"ג התחתית, שופכים את המילוי ומקררים לילה שלם.
הכנת? כאן מדרגים