עוגת גבינה בציפוי קונפיטורת אוכמניות | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה בציפוי קונפיטורת אוכמניות

שילוב קלאסי מושלם של גבינה ואוכמניות בקלי קלות

מאת: שירז יוסף
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה בציפוי קונפיטורת אוכמניות

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה
  • 5 כפות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 2 קופסאות גבינה לבנה 9%
  • 1 וחצי חבילות ג'לטין
  • 3 כפות קמח
  • 1/2 צנצנת קונפיטורה אוכמניות
  • 1 כף קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מקציפים 3 חלבונים (הלבן של הביצה) עם 3 כפות סוכר. שומרים

  • 03.

    בצד את 3 החלמונים הנותרים.

  • 04.

    מוסיפים לקציפה 3 כפות קמח, 3 חלמונים וסוכר ונילומערבבים בתנועת מעטפת.

  • 05.

    יוצקים לתבנית אפייה ואופים 20 דקות עד שהבצק מזהיב. מצננים מעט.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 06.

    מערבבים בקערה 2 קופסאות גבינה ו-1/2 כוס סוכר.

  • 07.

    מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפיות סוכר עד לקבלת קצף יציב.

  • 08.

    ממיסים את הג'לטין עם 3/4 כוס מים רותחים ומערבבים היטב.

  • 09.

    מוסיפים את הג'לטין לקערת הגבינה ומערבבים היטב.

  • 10.

    שופכים את התערובת על העוגה ומקפיאים כשעה עד שעתיים.

  • 11.

    בסיר קטן שמים הקונפיטורה עם 1/2 כוס מים ו-1 כף קורנפלור ומבשלים עד השתערובת סמיכה.

  • 12.

    מצננים מעט ומורחים על העוגה.

הכנת? כאן מדרגים
(66)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.