מתכון לעוגת גבינה בציפוי קונפיטורת אוכמניות
שילוב קלאסי מושלם של גבינה ואוכמניות בקלי קלות
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 מנות:
- 1/2 כוס סוכר
- 3 ביצים
- 2 קופסאות שמנת מתוקה
- 5 כפות סוכר
- 1 סוכר וניל
- 2 קופסאות גבינה לבנה 9%
- 1 וחצי חבילות ג'לטין
- 3 כפות קמח
- 1/2 צנצנת קונפיטורה אוכמניות
- 1 כף קורנפלור
הוראות הכנה:
-
01.
אופן ההכנה:
-
02.
מקציפים 3 חלבונים (הלבן של הביצה) עם 3 כפות סוכר. שומרים
-
03.
בצד את 3 החלמונים הנותרים.
-
04.
מוסיפים לקציפה 3 כפות קמח, 3 חלמונים וסוכר ונילומערבבים בתנועת מעטפת.
-
05.
יוצקים לתבנית אפייה ואופים 20 דקות עד שהבצק מזהיב. מצננים מעט.
טיימר מופעל
-
06.
מערבבים בקערה 2 קופסאות גבינה ו-1/2 כוס סוכר.
-
07.
מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפיות סוכר עד לקבלת קצף יציב.
-
08.
ממיסים את הג'לטין עם 3/4 כוס מים רותחים ומערבבים היטב.
-
09.
מוסיפים את הג'לטין לקערת הגבינה ומערבבים היטב.
-
10.
שופכים את התערובת על העוגה ומקפיאים כשעה עד שעתיים.
-
11.
בסיר קטן שמים הקונפיטורה עם 1/2 כוס מים ו-1 כף קורנפלור ומבשלים עד השתערובת סמיכה.
-
12.
מצננים מעט ומורחים על העוגה.
הכנת? כאן מדרגים