עוגת גבינה בציפוי קונפיטורת אוכמניות | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה בציפוי קונפיטורת אוכמניות

שילוב קלאסי מושלם של גבינה ואוכמניות בקלי קלות

מתכון לעוגת גבינה בציפוי קונפיטורת אוכמניות מאת: שירז יוסף
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה בציפוי קונפיטורת אוכמניות

המרכיבים ל10 מנות:

  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 2 קופסאות שמנת מתוקה
  • 5 כפות סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 2 קופסאות גבינה לבנה 9%
  • 1 וחצי חבילות ג'לטין
  • 3 כפות קמח
  • 1/2 צנצנת קונפיטורה אוכמניות
  • 1 כף קורנפלור

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    מקציפים 3 חלבונים (הלבן של הביצה) עם 3 כפות סוכר. שומרים

  • 03.

    בצד את 3 החלמונים הנותרים.

  • 04.

    מוסיפים לקציפה 3 כפות קמח, 3 חלמונים וסוכר ונילומערבבים בתנועת מעטפת.

  • 05.

    יוצקים לתבנית אפייה ואופים 20 דקות עד שהבצק מזהיב. מצננים מעט.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 06.

    מערבבים בקערה 2 קופסאות גבינה ו-1/2 כוס סוכר.

  • 07.

    מקציפים את השמנת המתוקה עם 2 כפיות סוכר עד לקבלת קצף יציב.

  • 08.

    ממיסים את הג'לטין עם 3/4 כוס מים רותחים ומערבבים היטב.

  • 09.

    מוסיפים את הג'לטין לקערת הגבינה ומערבבים היטב.

  • 10.

    שופכים את התערובת על העוגה ומקפיאים כשעה עד שעתיים.

  • 11.

    בסיר קטן שמים הקונפיטורה עם 1/2 כוס מים ו-1 כף קורנפלור ומבשלים עד השתערובת סמיכה.

  • 12.

    מצננים מעט ומורחים על העוגה.

הכנת? כאן מדרגים
(66)