עוגת גבינה אפויה בציפוי קרם וניל
הקינוח המושלם לשבועות – עוגת גבינה אפויה וקלה להכנה עם ציפוי טעים של קרם וניל.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- 2 כפות קורנפלור
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 אינסטנט פודינג וניל של אוסם
- 1 שמנת עמידה לקצפת
- 3 גבינות לבנות 5% קטנות או 500 גרם
- 1/2 כוס סוכר
- 1 שמנת חמוצה
- 5 ביצים
הוראות הכנה:
-
01.
מפרידים את הביצים, מערבבים עם החלמונים 2 שקיות סוכר וניל,חצי כוס סוכר, 2 כפות קורנפלור, שמנת חמוצה, 2 כפות גבינות 5% ומערבבים הכול.
-
02.
מקציפים את החלבונים של הביצה עם חצי כוס סוכר במהירות נמוכה. אחרי ההקצפה מוסיפים את התערובת .
-
03.
מכניסים לתבנית משומנת ואופים 40 דקות בחום של 170 מעלות עד שהעוגה מזהיבה.
טיימר מופעל
-
04.
מכבים את התנור ומשאירים עוד 15 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מכינים את הקרם: מקציפים בקערה כוס חלב, אינסטנט וניל, שמנת מתוקה ומניחים במקרר.
-
06.
מוציאים מהתנור וממתינים שהעוגה תתקרר. כשהעוגה קרה מורחים את הקרם.
הכנת? כאן מדרגים