מתכון עוגת גבינה אפויה בציפוי קרם וניל | השף הלבן

עוגת גבינה אפויה בציפוי קרם וניל

הקינוח המושלם לשבועות – עוגת גבינה אפויה וקלה להכנה עם ציפוי טעים של קרם וניל.

מאת: יפית אבא
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה אפויה בציפוי קרם וניל

המרכיבים ל 12 מנות:

  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 אינסטנט פודינג וניל של אוסם
  • 1 שמנת עמידה לקצפת
  • 3 גבינות לבנות 5% קטנות או 500 גרם
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1 שמנת חמוצה
  • 5 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפרידים את הביצים, מערבבים עם החלמונים 2 שקיות סוכר וניל,חצי כוס סוכר, 2 כפות קורנפלור, שמנת חמוצה, 2 כפות גבינות 5% ומערבבים הכול.

  • 02.

    מקציפים את החלבונים של הביצה עם חצי כוס סוכר במהירות נמוכה. אחרי ההקצפה מוסיפים את התערובת .

  • 03.

    מכניסים לתבנית משומנת ואופים 40 דקות בחום של 170 מעלות עד שהעוגה מזהיבה.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 04.

    מכבים את התנור ומשאירים עוד 15 דקות.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מכינים את הקרם: מקציפים בקערה כוס חלב, אינסטנט וניל, שמנת מתוקה ומניחים במקרר.

  • 06.

    מוציאים מהתנור וממתינים שהעוגה תתקרר. כשהעוגה קרה מורחים את הקרם.  

הכנת? כאן מדרגים
(59)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.