עוגת גבינה אלטרנטיבית
עוגת גבינה לא תמיד חייבת להיות אפויה, מושקעת או חלבית! קבלו את המתכון האלטרנטיבי שלנו לעוגת גבינה: קרם מתקתק מוגש בצלוחיות עם שברי עוגיות ופירות טריים
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דניאל שכטר
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל6-4 מנות:
- 2 מכלים (500 מ"ל) קצפת צמחית "השף הלבן"
- 1/2 כוס (100 גרם) אבקת סוכר
- 1 כף קליפת לימון מגוררת
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 גביעים (500 גרם) ממרח סויה "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
- 300 גרם (כ-2 כוסות פירורים) ביסקוויטים בטעם וניל מפוררים גס
לתוספת:
- 3-2 כוסות פירות טריים שאוהבים (למשל: אוכמניות / אגסים / קיווי / תותים) חתוכים לגודל נוח לאכילה
גודל תבנית: 6-4 מנות בקעריות הגשה אישיות
הוראות הכנה:
-
01.
שמים שמנת צמחית, אבקת סוכר, קליפת לימון ותמצית וניל בקערת מערבל עם וו הקצפה ומקציפים כ-2 דקות לקצפת רכה. מוסיפים ממרח סויה ומקציפים 5 דקות נוספות עד קבלת קרם יציב.
טיימר מופעל
-
02.
מניחים על משטח העבודה 6-4 כלי הגשה אישיים (קערית או כוס). שמים בכל פירורי עוגיות, קרם ופירות בצורה חופשית ומגישים.
הידעת?
אפשר להכין את מרכיבי הקינוח מראש ולהרכיב לפני ההגשה.
הכנת? כאן מדרגים