עוגת גבינה אלטרנטיבית | השף הלבן

עוגת גבינה אלטרנטיבית

עוגת גבינה לא תמיד חייבת להיות אפויה, מושקעת או חלבית! קבלו את המתכון האלטרנטיבי שלנו לעוגת גבינה: קרם מתקתק מוגש בצלוחיות עם שברי עוגיות ופירות טריים

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת גבינה אלטרנטיבית
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 6-4 מנות:

  • 2 מכלים (500 מ"ל) קצפת צמחית "השף הלבן"
  • 1/2 כוס (100 גרם) אבקת סוכר
  • 1 כף קליפת לימון מגוררת
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 גביעים (500 גרם) ממרח סויה "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
  • 300 גרם (כ-2 כוסות פירורים) ביסקוויטים בטעם וניל מפוררים גס
לתוספת:
  • 3-2 כוסות פירות טריים שאוהבים (למשל: אוכמניות / אגסים / קיווי / תותים) חתוכים לגודל נוח לאכילה
גודל תבנית: 6-4 מנות בקעריות הגשה אישיות

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים שמנת צמחית, אבקת סוכר, קליפת לימון ותמצית וניל בקערת מערבל עם וו הקצפה ומקציפים כ-2 דקות לקצפת רכה. מוסיפים ממרח סויה ומקציפים 5 דקות נוספות עד קבלת קרם יציב.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 02.

    מניחים על משטח העבודה 6-4 כלי הגשה אישיים (קערית או כוס). שמים בכל פירורי עוגיות, קרם ופירות בצורה חופשית ומגישים. 

הידעת?

אפשר להכין את מרכיבי הקינוח מראש ולהרכיב לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.