עוגת גבינה מגבינת עזים איכותית וללא קמח | השף הלבן

מתכון לעוגת גבינה מגבינת עזים איכותית וללא קמח

עוגת גבינה הדרת לפסח ללא שימוש בקמח

מאת: נילי רזיאל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מתכון לעוגת גבינה מגבינת עזים איכותית וללא קמח

המרכיבים ל 12 מנות / תבנית פאי בגודל 28 ס״מ:

  • 750 גרם גבינת עזים (רצוי עד 5%)
  • 1 כוס סוכר חום
  • 6 ביצים מופרדות
  • 1 יוגורט עזים
  • 4 כפות קורנפלור/קמח תפוחי אדמה/פודינג איסטנט וניל
  • 2 כפות אבקת חרובים מנופה
  • 1 כף גרד לימון ירוק

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממיםתנור לחום 180 מעלות.לאחר מכן, מקציפים את החלבונים והסוכר עד שנוצר קצף חזק.

  • 02.

    בקערה גדולה שמים גבינה, יוגורט, חלמוני ביצה, קורנפלור, אבקת חרובים, וגרד לימון. מאחדים לכדי תערובת אחידה עם מיקסר ידני/רגיל.

  • 03.

    מקפלים את הקצף לתערובת הגבינות בתנועת קיפול אחידות מבלי לשבור את הקצף.

  • 04.

    שמים בתבנית בתנור חם.

  • 05.

    אופים במשך 10 דקות ולאחר מכן מנמיכים ל160 מעלות עד גמר האפייה. (לא לפתוח תנור-להשאיר עוד 1/2 שעה לפחות או עד קרור). לשמור בקרור מכוסה בנילון נצמד. ניתן להגיש עם מעט רוטב חרובים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
הכנת? כאן מדרגים
(121)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.