מתכון עוגת שיש פרווה | השף הלבן

עוגת שיש פרווה

עוגת שיש פרווה

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שיש פרווה

המרכיבים ל 8-10 מנות:

  • 1 כוס סוכר
  • 0.75 כוס קמח תופח
  • 0.75 כוס קקאו טוב
  • 1.5 כפית אבקת סודה
  • כפית מלח
  • 1 כוס שמנת צמחית לאפיה
  • 0.5 כוס שמן
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 ביצים גדולות
  • 1 כוס מים רותחים

הוראות הכנה:

  • 01.

    לערבב במיקסר כוס סוכר 1 ושלושת רבעי כוס קמח תופח שלושת רבע כוס קקאו טוב 1 וחצי כפית אבקת סודה 1 כפית מלח.

  • 02.

    להוסיף לאט 1 כוס אפשר לגווון שמנת צמחית {לאפיה} חלב חיטה או חלב סויה,להעשרת הטעם חצי כוס שמן,2 כפיות תמצית וניל,2 ביצים גדולות לערבל 2 דק בערך.

  • 03.

    להוסיף 1 כוס מים רותחים לתערובת בתנוועת קיפול עד לאיחוד עדין לשמן תבנית לאפות 180 מ בערך 25 דק אוו עד שקיסם יוצא נקי!!

  • 04.

    אפשר להכין רוטב ממחמאה {מרגרינה בטעם חמאה פרווה} עם קקאו מאיכות טובה לערבב על אד נמוכה בסיר עם סוכר רגיל או וניל יין אדום {לבחירתכם} לפי הטעם לצנן ולשפוך על העוגה לאחר אפייתה. 

הכנת? כאן מדרגים
(10)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.