עוגת וניל בחושה וטבעונית - קלה להכנה וריחנית | השף הלבן

עוגת וניל בחושה וטבעונית

עוגה בחושה רכה שממלאת את הבית בריח וניל. מושלמת עם תה או קפה ומצריכה רק 10 דקות עבודה, קערה ומזלג. לגזור ולשמור

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת וניל בחושה וטבעונית
צילום: נעמה רן עיצוב: נעמה רן

המרכיבים ל12 מנות:

  • 1/4 כוס מים
  • 1 כף חומץ
  • כפית סודה לשתיה
  • 1/3 כוס שמן
  • 1/4 כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 1 כוס (140 גרם) קמח תופח
  • להגשה: אבקת סוכר
  • 1 מיכל מעדן סויה וניל "תנובה"
גודל תבנית: תבנית אינגליש קייק

הוראות הכנה:

  • 01.

    טורפים בקערה את כל המרכיבים למעט הקמח לעיסה אחידה. מוסיפים קמח ומערבבים לעיסה אחידה ולא יותר (נמנעים מערבוב יתר).

  • 02.

    מעבירים לתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם מראש ל 170 מעלות כ 30 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש. מצננים, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(54)