שוקו חם עם קצפת
משקה שחיתות טעים ללילות חורף קרים ורומנטיים
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל1:
- שמנת מתוקה
- אבקת שוקו ממותקת
- חלב
- שוקולד מקופלת
הוראות הכנה:
-
01.
מקציפים את השמנת המתוקה.
-
02.
לוקחים את השוקו לפי כמות שאוהבים (מקסימום 2 כפיות), ומערבים טוב יחד מעט מאוד חלב כדי שלא יהיו גושים. 3 מוסיפים חלב עד 2/3
-
03.
לוקחים את השוקו מקציפים אותו (אם אין מקציף אז מחממים בסיר)
-
04.
לוקחים קצת מהקצפת (כבר מוקצף) ומערבים יחד עם השוקו.
-
05.
מוסיפים שוקולד מקופלת
-
06.
מוסיפים כמות נכבדת של השקצפת שזה יראה יפה.
-
07.
מפזרים בעדינות קצת אבקת שוקו מעל הקצפת.
הכנת? כאן מדרגים