לאטה קינמון
אולגה טוכשר עם לאטה קינמון משקה שאפשר להכין בבית בקלות ולהתפנק איתו בחורף כשקר בחוץ
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אולגה טוכשר
עיצוב: אולגה טוכשר
המרכיבים ל2:
- 2 כפיות קפה נמס או 2 מנות אספרסו
- 480 מ"ל (2 כוסות) משקה סויה לייט תנובה ALTERNATIVE
- 1-2 כפיות סוכר, או לפי הטעם
- 1 כפית קינמון
- 2 כפיות ויסקי או רום (אופציונלי)
הגשה:
- אבקת קינמון
- פולי קקאו גרוסים
הוראות הכנה:
-
01.
שמים כפית קפה נמס או שוט אספרסו בכל אחת מכוסות ההגשה.
-
02.
יוצקים את משקה הסויה לסיר בינוני, מוסיפים את הסוכר והקינמון ומביאים לרתיחה.
-
03.
מקציפים את התערובת החמה בעזרת מקציף ידני עד שנוצר קצף רך.
-
04.
יוצקים את משקה הסויה לכוסות, משאירים את הקצף לסוף.
-
05.
אם רוצים, מוסיפים לכל אחת מהכוסות כפית ויסקי או רום ומערבבים היטב.
-
06.
מעזרת כף מניחים מעל תלוליות נדיבות של הקצף, זורים מעל אבקת קינמון ומגישים מיד.
הכנת? כאן מדרגים