לאטה קינמון - משקה טבעוני חם ומפנק | השף הלבן

לאטה קינמון

אולגה טוכשר עם לאטה קינמון משקה שאפשר להכין בבית בקלות ולהתפנק איתו בחורף כשקר בחוץ

מאת: אולגה טוכשר
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לאטה קינמון
צילום: אולגה טוכשר עיצוב: אולגה טוכשר

המרכיבים ל2:

  • 2 כפיות קפה נמס או 2 מנות אספרסו
  • 480 מ"ל (2 כוסות) משקה סויה לייט תנובה ALTERNATIVE
  • 1-2 כפיות סוכר, או לפי הטעם
  • 1 כפית קינמון
  • 2 כפיות ויסקי או רום (אופציונלי)
הגשה:
  • אבקת קינמון
  • פולי קקאו גרוסים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים כפית קפה נמס או שוט אספרסו בכל אחת מכוסות ההגשה.

  • 02.

    יוצקים את משקה הסויה לסיר בינוני, מוסיפים את הסוכר והקינמון ומביאים לרתיחה.

  • 03.

    מקציפים את התערובת החמה בעזרת מקציף ידני עד שנוצר קצף רך.

  • 04.

    יוצקים את משקה הסויה לכוסות, משאירים את הקצף לסוף.

  • 05.

    אם רוצים, מוסיפים לכל אחת מהכוסות כפית ויסקי או רום ומערבבים היטב.

  • 06.

    מעזרת כף מניחים מעל תלוליות נדיבות של הקצף, זורים מעל אבקת קינמון ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(2)